Logo texelsecourant.nl
De kampioenen van De Koog. Op de foto van links naar rechts: Achterste rij: Niek Spek (speler JO12 met spandoek), Jurjen Stolk, Mees Witte, Awos Aboudi, Karin de Boer (trainer/coach), Tygo Ran, Sophie Snoek. Voorste rij: Evy de Boer, Dexx Kikkert, Ziad El Assy.
De kampioenen van De Koog. Op de foto van links naar rechts: Achterste rij: Niek Spek (speler JO12 met spandoek), Jurjen Stolk, Mees Witte, Awos Aboudi, Karin de Boer (trainer/coach), Tygo Ran, Sophie Snoek. Voorste rij: Evy de Boer, Dexx Kikkert, Ziad El Assy. (Foto: Karin de Boer)

JO9-team S.V. De Koog kampioen

Het O9-team van SV De Koog is kampioen van de Texelse Pupillencompetitie. Zaterdag werd dit in stijl gevierd na een overwinning van maar liefst 9-2 op het team Liverpool van Texel'94. Tot de rust ging de strijd gelijk op en was de tussenstand van 2-2 volkomen terecht, maar na de rust boekte het team alsnog een ruime overwinning.

Na het winterkampioenschap heeft het team de tweede helft van het seizoen de koppositie niet meer afgestaan. Op basis van de behaalde punten en de nog te spelen wedstrijden was het voor de andere teams niet meer mogelijk om De Koog te passeren.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het beheer van paden op de Hoge Berg door middel van schapenbegrazing is een goed idee.Reageren!