Logo texelsecourant.nl
Foto: Rene Pop

Dansend terug in de tijd

Aanstaande zaterdag 13 april organiseert Artex - Kunstenschool Texel een grote dansvoorstelling in het teken van Artex' jubileumjaar. Tijdens de voorstelling wordt met eigentijdse optredens aandacht gegeven aan de geschiedenis van de dansafdeling van Artex.

Op speelse wijze wordt teruggeblikt naar dansvoorstellingen en optredens van de jaren '80 van de vorige eeuw tot heden. Zo zien we onder andere Alice in Wonderland, Assepoester en De Tovenaar van Oz voorbijkomen.

Maar liefst 18 dansgroepen staan die avond op het podium met choreografieën in uiteenlopende stijlen zoals ballet, streetdance/hip hop, kleuterdans, moderne dans en Zumba. De dansgroepen staan onder leiding van allround dansdocenten Roos Bakker en Tamar Yard, die ook de choreografieën voor hun groepen hebben gemaakt.

De dansvoorstelling wordt opgevoerd in de Evenementenhal bij De Krim en start om 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Artex, Nauta Boek en voorafgaand aan de voorstelling aan de deur.

Artex Kunstenschool
School of the Arts, music school, dance school, theatre school and courses fine arts
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De werkgroep Hartversterkend pleit ervoor de bouw van huisjes op de parkeerplaatsen aan de Burgwal (plan C Den Burg Centrum) alsnog uit te voeren.Reageren!