Logo texelsecourant.nl

Aangename "Nieuwjaarsduik" bij De Smulpot

De nieuwjaarsduik: voor velen iets om tegenop te zien, maar ook geweldig om aan mee te doen. De 'nieuwjaarsduik' die De Smulpot aan de Binnenburg had georganiseerd, was er niet één om tegenop te zien. Lekker warm, voorzien van een glas glühwein en dat in het centrum van Den Burg. 

Job Schepers, kersvers hoofdredacteur van de Texelse Courant had toegezegd een fotootje te komen maken. Zo'n hottub midden in het centrum is toch geen alledaags verschijnsel. Zo makkelijk kwam hij er niet van af. Om twaalf uur werd Job door de mensen van de Smulpot verrast met een zwembroek en een badjas. Daarop kon hij natuurlijk geen nee zeggen en vijf minuten later zat hij ook in het bubbelbad in het centrum.

Het voorval leverde de nodige bekijks op, maar ondanks uitnodigingen durfden de meeste voorbijgangers het niet aan om er bij in te stappen. "Het idee is ontstaan door onze voorganger Dave Huizinga. Hij ging altijd met het hele team de nieuwjaarsduik doen. Dit leek ons een beter idee. Uiteindelijk hebben we alsnog ook gewoon de echte nieuwjaarsduik gedaan en was dit een mooi extraatje", vertelt Nancy Hopmans. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfastsReageren!