Logo texelsecourant.nl
Jef Schuur en Nadine Mögling. (Foto Bij Jef)
Jef Schuur en Nadine Mögling. (Foto Bij Jef) ((Foto Bij Jef))

Bij Jef "Restaurant van het Jaar"

Restaurant Bij Jef is door het online platform Proefschrift uitgeroepen tot Restaurant van het Jaar. .

"Topduo presenteert eigenzinnige kookstijl en frisse, sublieme wijnen", meldt de website. Het digitale platform geeft "álle feiten door over de beste keukens van ons land", niet één keer per jaar, maar doorlopend. De beoordelen gebeurt door professionals. Bij Jef, dat als beoordeling een 9 kreeg, staat bovenaan in de categorie tot €100,-. 

In de toelichting: "Alles klopt. Jef Schuur brengt de ultieme eilandkeuken. Zijn creaties zijn kleine kunstwerkjes. Een complete bedwelming hier, met fantastische keuken, hoogste gastvrijheid, ultieme wijnadviezen van Nadine, adembenemende Hollandse luchten, nabijheid van strand en zee. Heerlijke prijzen."

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, hoofdredacteur Texelse Courant en Texel Magazine. Lid Redactioneel Overleg Nederlandse Nieuwsblad Pers.
Meer berichten

Wat vindt u?

De PvdA wil de OZB voor eigenaars en gebruikers van niet-woningen (bedrijven, vakantiehuizen, etc) verhogen naar het normtarief van het Rijk (onder het landelijke gemiddelde) om de gemeente meer armslag te geven. Goed plan?Reageren!