Logo texelsecourant.nl
Knutselen aan de hutten op Bouwdorp.
Knutselen aan de hutten op Bouwdorp. (Foto: Jeroen van Hattum)

Bouwdorp nog steeds op zoek naar vrijwilligers

Bouwdorp, dat in de weken van 23 en 30 juli gehouden wordt is nog altijd naarstig op zoek naar vrijwilligers. Volgende week moet de organisatie de vrijwilligers rond hebben om vast te kunnen stellen hoeveel deelnemers er mee kunnen doen.

"Het is hartstikke leuk. Je bent de hele week aan het knutselen en bouwen en bovendien is het hartstikke gezellig met de andere vrijwilligers. We hebben al flink wat enthousiaste mensen die willen helpen, maar we hebben er meer nodig", vertelt buurtsportcoach Nils Veldhuis. 

"Ben jij tussen de 18 en 40 jaar? Ben je beschikbaar van zaterdag 21 juli tot en met zaterdag 28 juli (week 1) en/of zaterdag 28 juli tot en met zondag 5 augustus (week 2), heb je affiniteit met kinderen in de leeftijd tussen 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk kinderen een onvergetelijke week te bezorgen? Meld je dan snel aan door een mailtje te sturen naar nils@young4ever.nl of bel 06-26012515", liet de organisatie onlangs al weten. 

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten

Wat vindt u?

De PvdA wil de OZB voor eigenaars en gebruikers van niet-woningen (bedrijven, vakantiehuizen, etc) verhogen naar het normtarief van het Rijk (onder het landelijke gemiddelde) om de gemeente meer armslag te geven. Goed plan?Reageren!