Logo texelsecourant.nl
Foto: D.E.K.

D.E.K. to the 60's

D.E.K. to the 60's is de titel van het voorjaarsconcert van Muziekvereniging D.E.K. uit Den Hoorn op zaterdag 24 maart in dorpshuis De Waldhoorn.

De Hoornders gaan in het "theater van het sentiment" terug naar de jaren '60 met muziek van grootheden uit de pophistorie, film en televisieprogramma's.

"Liefhebbers van onder andere The Beatles, Boudewijn de Groot en Elvis Presley komen aan hun trekken en wie herinnert zich niet de muziek van televisieseries als The Thunderbirds en the Pink Panter", schrijft D.E.K. Onder leiding van Wendy Prins belooft het een gedenkwaardige avond te worden vol herkenning en nostalgie.

Het concert begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Entree €7,50 incl. koffie of thee in de pauze, kinderen €2,50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Spar Goënga Den Hoorn en Nauta Boek Den Burg.

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Parkeerplaatsen moeten niet ten koste gaan van publieke evenementen in het hoogseizoen (zoals nu bijvoorbeeld het circus).Reageren!