@texel
@texel Foto: VVV Texel

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

Nieuw voor toerist en Texelaar: de @texel app

Algemeen

VVV Texel introduceert een nieuwe app: @texel. Het is een gedigitaliseerde en uitgebreidere versie van het Texel Paspoort. In de app vinden gasten diverse Texelse bedrijven die korting bieden op activiteiten, producten en diensten. Toeristen, maar ook Texelaars, kunnen de app downloaden op hun smartphone en gebruik maken van de vouchers als inspiratie voor hun verblijf op Texel. 

De smartphone wordt door Texel-gasten steeds intensiever gebruikt dus daar past een app goed bij: het is laagdrempelig én duurzaam. Elke Texel-gast kan de app downloaden. Hierdoor worden honderdduizenden gasten bereikt, nog voordat ze voet zetten op het eiland. Dat maakt de app ook zeer waardevol voor TOP-leden. Bovendien is een voucher makkelijk te vinden, omdat mensen hun favoriete vouchers vooraf kunnen opslaan.  

@texel app 

Met de vouchers kunnen gasten profiteren bij Texelse ondernemers. Je toont de voucher bij het betreffende bedrijf en krijgt dan korting of een leuke extra. Denk aan een potje echt Texelse Waddeljam cadeau bij besteding van 25 euro bij de boerderijwinkel van De Waddel, of een gratis rondje midgetgolfen als je gaat lasergamen bij De Krim.  

Er zijn al tientallen Texelse aanbiedingen in de app te vinden: voor ontspannen @texel, sporten @texel, borrelen @texel of meer. Heb je een ‘Mijn Texel’ account of is een verblijf geboekt via Texel.net, dan komen er zelfs tientallen extra vouchers beschikbaar. De app is vanaf nu gratis te downloaden in de Play Store van Google (te vinden op Android-telefoons en -tablets) en de App Store van Apple (te vinden op iPhones en iPads). 

Profiteren bij en voor Texelse ondernemers 

TOP-ondernemers die mee willen doen met een aanbieding in de app, zijn nog steeds welkom. Ze hebben in een keer toegang tot een groot publiek. Voor hen is er bovendien nog een voordeel: vouchers kunnen per periodiek worden geactiveerd en gedeactiveerd, net wat past bij de behoefte en wens van de ondernemer. Geïnteresseerde TOP-leden kunnen contact opnemen via app@texel.net. 

Winactie

Tot en met 7 januari is er een winactie rondom @texel. Je kunt hiermee een reischeque ter waarde van € 300 winnen. Download om mee te doen de nieuwe @texel app in de App Store of Play Store. Er zijn op enkele foto’s in de app letters verschenen, waarmee je een woord kunt maken. Stuur je antwoord in via de website van VVV Texel. Uit de juiste inzendingen wordt een winnaar getrokken. Tip: wanneer je inlogt met je Mijn Texel account krijg je extra letters te zien.

 

Michelle de Vries presenteert de podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 8 mei 2024 Algemeen 10 uur geleden
De film 'Mama' is op Texel gemaakt en er doen ook jonge Texelaars aan mee.
Moederdagpremiére film Mama Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Medewerker Gemeentewinkel 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwenhuis beste biljarter bij DVO Sport 7 mei, 13:30 1
Het Familietoernooi bij ZDH.
Familietoernooi voor voetballers bij ZDH Sport 7 mei, 11:00 1
Afbeelding
Molens De Traanroeier en Het Noorden geopend op Open Molendag Algemeen 7 mei, 10:17
Schilderij uit de expositie ‘Texels Landschap’ gemaakt door Joke Keijzer-Schraag
Expositie 'Texels Landschap' in De Twaalf Balcken Cultuur 7 mei, 09:29
Een vat Texels Geheim 2024 aan boord van de reddingboot.
Texels bier voor jubilerende KNRM Algemeen 6 mei, 10:30 1