Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Jouw toekomst op Oost

Algemeen Vacatures

op Oost..... Een plek waar ambitie & natuur samenkomen. Waar je jezelf kunt ontwikkelen en samen met collega’s de dag met een glimlach tegemoet gaat. Een werkplek waar we begrijpen dat er meer is dan alleen maar werk en waar het idee ‘work hard, play hard’ werkelijk wordt geleefd.

We zullen er ook niet omheen draaien. Natuurlijk is het ook bij ons soms hard werken. Maar we doen dit wel écht met elkaar. Het is voor ons daarom belangrijker dat je de juiste mindset hebt, dan het juiste papiertje. Even wat steekwoorden….

Je hebt een open kijk op de wereld, met een hands on mentaliteit. Je bent bewust, flexibel, diervriendelijk, verantwoordelijk en creatief. Daarnaast ben je bereid om volgens de Green Key normen ++ te werken en zie je het werk als een team effort.

Je denkt in mogelijkheden en vindt jouw leven naast het werk net zo belangrijk als het leven op het werk. En door samen die juiste balans te vinden, staan wij iedere dag fris & fruitig te trappelen om met elkaar het weer nét even anders en bewuster te doen. 

RESTAURANT

In ons restaurant het Kook Atelier serveren wij ons signature Served by Nature menu waarbij kweken, foerageren en conserveren centraal staan. Onze nordic & botanical cuisine geeft de natuur het laatste woord. Heb je passie voor bewuste gastronomie, weet je waar je voor staat en wil je werken op een plek waar je je ideeën kunt spuien en je kunt ontwikkelen? 

DE WITTE BRIGADE

Ons keukenteam is bijna klaar voor de heropening deze zomer. Het nieuwe menu wordt ontworpen, wijnen geselecteerd, kombucha gebrouwen en het tuinteam vertelt ons wat zij straks gaan oogsten. Ze missen nog één belangrijk ingrediënt om hun recept tot heropening compleet te maken: een voltallig keukenteam. 

 • Sous chef jr 
 • Zelfstandig werkend kok
 • Leerling kok 
 • Afwas & keuken held 

DE ZWARTE BRIGADE

Bij ons vind je geen menukaart, fabrieksfrisdranken, of driedubbele shifts. Vanaf het moment dat de gasten reserveren begint het avontuur. En jij speelt hierin samen met jouw collega’s, de natuur, de boer, de tuin en het eiland de hoofdrol. Je neemt onze gasten mee op een culinaire wandeling langs de elementen van de natuur. 

 • Assistent sommelier 
 • Gastheer / -vrouw 
 • Leerling gastvrouw / -heer

HOTEL

Wil je jouw dag beginnen in een door groen omringde werkplek? In een fijne natuurlijke omgeving met enthousiaste gasten, loslopende kippen en lieve collega’s? Voor ons boutique hotel met twaalf green key suites en restaurant met eetbare tuin, zijn we op zoek naar betrokken collega’s die met ons de volgende stap wil zetten.

RECEPTIE

Je bent het eerste en laatste contact voor onze gasten, staat voor ze klaar en laat een onuitwisbare indruk achter. Je bent scherp, flexibel en ondernemend. Je werkt graag in teamverband maar blinkt ook uit in zelfstandigheid, houdt van ontzorgen en je bent oplossingsgericht. Problemen bestaan niet.

 • Je hebt uitgebreide kennis van Word en Excel en schiet niet in de vlekken van computers 
 • Je hebt een groen hart voor de horeca & hospitality en draait je hand niet om voor het leren kennen en werken met hotelsoftware

STAGE

Ons bedrijf is altijd in ontwikkeling. Omdat we nooit stilzitten en altijd kijken of iets groener, bewuster of dichterbij kan, werken we graag samen met jonge en ambitieuze mensen. Daarom bieden we altijd een aantal stage- en leerplekken aan en zijn we aangesloten bij de Texel Academy. 

 • Stage marketing & sales, events 
 • Stage hotel management 
 • Leerling gastvrouw / gastheer / kok

HOUSEKEEPING

Een frisse kamer, met een cadeautje op het nachtkastje, een blinkende badkamer en wapperende schone gordijnen toveren een glimlach op jouw gezicht. Je wilt dat de gasten zich thuis voelen, maar liever nog dat ze telkens weer ‘thuiskomen’. Iedere kamer krijgt jouw persoonlijke touch en verwelkomt onze gasten op Oost. 

 • Je hebt ervaring in het werken in een hotel, appartement of vakantiewoning 
 • Je hebt een groen hart voor de horeca & hospitality 
 • Je bent op zoek naar een werkplek waar je het jaarrond kunt werken 

MOGEN WIJ JE BLIJ MAKEN?

Wat leuke extra’s op een rijtje waarom het werken op Oost zo bijzonder maakt. 

 • Alle werkdagen en uren zijn bespreekbaar, we streven naar een gezonde werk & privé balans.
 • Beloning is naar kennis en kunde, niet alleen maar een regeltje in de CAO 
 • Er is (gedeelde) woonruimte beschikbaar en bij een fulltime jaarbetrekking is een privé appartement een mogelijkheid. 
 • Heb je een groen hart? Carpoolen of fietsen wordt bij ons beloond.
 • Persoonlijke ontwikkeling moedigen wij aan. Van een coachingsessie tot een opleiding, alles is bespreekbaar. 
 • Wil je een allround functie? Dat kan! Veel van jouw toekomstige collega’s combineren de receptie met de bediening en de tuin. Dat kan bij ons op Oost. 
 • Je ontvangt een leuke korting voor jezelf en al jouw familie & vrienden die bij ons komen genieten. 

Heb je interesse in één van onze vacatures en ben je benieuwd naar ons bedrijf? 

Bekijk onze website www.opoost.nl en stuur een berichtje naar valerie@opoost.nl 

We kijken uit naar jouw bericht! 

Afbeelding
Dirk de Lugt Ridder in de Orde van Oranje Nassau Algemeen 4 uur geleden 18
Afbeelding
Wordt een bruggenbouwer voor de Texelse jeugd bij Young 4 Ever Vacatures 7 uur geleden
Afbeelding
“Soms heb ik thuis het gevoel dat ik even op eieren moet lopen" Gezondheid 9 uur geleden 9
Afbeelding
Maartenhuis zoekt Teamleider dagbesteding Algemeen 12 uur geleden 5
Afbeelding
Canarische plant reikt tot grote hoogte in tuin in Den Burg Algemeen 14 uur geleden 7
Afbeelding
Zilver Britt Kikkert op NK Children Algemeen 5 jun., 14:00 3
Afbeelding
Zonnige Duo Worsteling Algemeen 5 jun., 11:00
Afbeelding
Voorinschrijving Bouwdorp begonnen Algemeen 5 jun., 11:00 5