Opnieuw veel drama en romantiek met het liefdeskoppel Tessa en Hardin.
Opnieuw veel drama en romantiek met het liefdeskoppel Tessa en Hardin. Foto: filmdepot.nl

Dit artikel is geschreven door
Ed Witte

Ed Witte, Media Adviseur Texelse Courant, Texelmagazine en Vakantiekrant Texel. Ondersteunt redactie regelmatig met artikelen.

‘After ever Happy’ is terug in Cinema Texel

Algemeen

Binnenkort te zien bij Cinema Texel aan de Gravenstraat in Den Burg.

In het vierde deel van de After-serie worden Tessa en Hardin gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. 

Een onthulling uit het verleden brengt de onvoorspelbare Hardin van slag en ook Tessa krijgt flink wat te verwerken. Ze is niet langer het lieve, eenvoudige meisje dat ze was toen ze Hardin leerde kennen. Hoe meer er naar boven komt uit Hardins tragische verleden, hoe harder hij iedereen van zich afstoot. 

Tessa begrijpt de heftige gevoelens die hij probeert te verbergen achter zijn stoere façade en is de enige die hem kan kalmeren. Hij heeft haar nodig, maar heeft zij hem ook nodig? Tessa twijfelt of ze hem kan redden zonder zichzelf te verliezen. Ze wil vechten voor hun relatie, maar voor wie vecht ze eigenlijk?

Op herhaling zijn de spannende actiefilm ‘Bullet train’ met Brad Pitt, een echte aanrader voor wie van actie houdt, de Nederlandse docufilm ‘Grutto’, Beast, Elvis en Top Gun met Tom Cruise. De jeugdige filmliefhebbers komen aan hun trekken met films als Fireheart, DC Cub van Superpets en de Minions (zowel Nederlands als Engels gesproken).

Afbeelding
Sinterklaas in Evenementenhal Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Redactie op zoek naar programma’s Ouwe Sunderklaas Algemeen 2 uur geleden 2
Afbeelding
De Lezersfoto - Kotter bij Ceres Algemeen 5 uur geleden 8
Afbeelding
Dwergvinvis gezien bij paal 17 Algemeen 17 uur geleden 8
Afbeelding
Nieuwe Texel Darts Trophy op De Krim Algemeen 20 uur geleden 6
Afbeelding
Nét niet voor Betsema in Boom Algemeen 22 uur geleden 3
Afbeelding
De Lezersfoto - Ochtendfile Algemeen 3 dec, 08:00 18
Afbeelding
Koreaanse detective in Cinema Texel Algemeen 2 dec, 16:00