Afbeelding
Foto: Shutterstock

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

Korting op professionele fotoshoot via VVV Texel

Algemeen

VVV Texel helpt ondernemers graag met het verbeteren van hun online presentatie(s). Professionele foto’s zijn daarbij van belang. Om ondernemers hierbij te ondersteunen heeft VVV Texel de handen ineengeslagen met Texelse fotografen. Justin Sinner, Wim Ploeg, René Pop en Richard Heerschap hebben voor deze actie een extra scherp tarief beschikbaar gesteld. De fotoshoots zijn uiterlijk t/m 20 mei te boeken via VVV Texel. 

50% korting
Het scherpe tarief voor de fotoshoot (5 foto’s) is € 80 (normale waarde meer dan € 200). Hier betaalt VVV Texel €40 aan mee. Als ondernemer betaal je dus slechts 40 (excl. btw) voor vijf professionele foto’s. Aanvullend is het ook mogelijk om een dronefoto of een fotomast erbij te bestellen, voor € 40 per foto. Uiteraard wordt de reportage vooraf besproken en is het mogelijk om diverse foto’s te laten maken, zoals van het bedrijfspand, team, product of een accommodatie.

Professionele foto’s verdienen zich terug
“Jaarlijks bezoeken tienduizenden Texelfans de bedrijfsvermeldingen op onze site. Uit statistieken weten wij dat men dan ook graag mooie foto’s wil zien. Hiermee krijgt je gelijk een goede indruk van wat het bedrijf of een accommodatie te bieden heeft. Vermeldingen op onze site met professionele foto’s worden meer bekeken en ontvangen meer bezoeken en boekingen/verkopen. Extra voordeel voor de ondernemer is dat die straks ook mooie foto’s tot zijn beschikking heeft “, aldus Peter Nederstigt (E-Commerce Manager bij VVV Texel). 

Aanmelden
Deze actie is alleen voor TOP-leden en via VVV Texel (niet direct via de fotografen) te bestellen. Aanmelden voor deze actie kan nog t/m 20 mei aanstaande via de website van VVV Texel. Aanmelden voor een fotoshoot

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 8 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 11 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 12 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 13 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 14 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 14 uur geleden 22
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 14 uur geleden 18
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 14 uur geleden 5