Afbeelding
Foto: VVV Texel

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

Vernieuwde winkel VVV Texel

Algemeen

De VVV-winkel aan de Emmalaan is in een nieuw jasje gestoken. Kaasplafond en witte tegels eruit, frisse kleuren en houten meubels erin. Terwijl in de rest van het pand de verbouwing nog even voortduurt, is iedereen van harte welkom om de prachtige winkel te komen bekijken.

Verbouwing door Texelse ondernemers

In het pand van VVV Texel is al enige tijd een flinke verbouwing gaande. De winkel, kantoren en het exterieur worden aangepakt door TOP-leden Bouwbedrijf Texel, Van Egmond Schilders, IBS, Oosterhof Wonen en Eilandbroeders. De Texelse Vibeke Brugge is verantwoordelijk voor het ontwerp en de inrichting.

Een frisse look

De nieuwe huisstijl die in 2020 is ingevoerd, is nu terug te zien in het gebouw. Frisse lichtblauwe en gele wanden maken het een herkenbaar, maar ook gezellig geheel. Er zijn nieuwe rekken en houten meubels geplaatst en gasten kunnen voor een ‘bakkie’ terecht in de koffiecorner. Ook alle kozijnen - nu chique antraciet in plaats van blauw - zijn geschilderd. De tegelvloeren zijn vervangen door pvc en nieuwe lamellen en ledverlichting zijn aangebracht.

Zonne-energie

Vorig jaar plaatste Texel4Trading maar liefst 90 zonnepanelen op het dak. Daarop zijn inmiddels twee laadpalen voor auto’s, zes laadpalen voor fietsen aangesloten voor de bezoekers en is het pand 100% energieneutraal. Ook voor medewerkers zijn nog eens zes laadpalen voor fietsen geplaatst. In de winkel zie je op een display hoeveel stroom de zonnepanelen op dat moment opleveren.

Prijs voor de 100e bezoeker

Ook Texelaars zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel. Om te vieren dat we klaar zijn, wordt er vandaag een prijs uitgereikt aan de 100e bezoeker. Hij of zij ontvangt een mooi pakket met Texelse producten. In september, als ook het exterieur voltooid is, volgt een feestelijke opening.

Zondagmiddag is Madama Butterfly te zien tijdens de Royal Opera House voorstelling.
Back to Black & Butterfly in Bios Algemeen 1 uur geleden
De nieuwe podcast van de Texelse Courant.
Podcast Texelse Courant 18 april 2024 Algemeen 17 uur geleden 1
Afbeelding
Opvangcentra werken samen voor verstrikte zeehonden Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Texel '94 moedeloos door vernielingen Algemeen 20 uur geleden 7
Afbeelding
Voorkom maaislachtoffers Algemeen 23 uur geleden
Lopen voor de Avondvierdaagse.
Start inschrijving Avondvierdaagse Algemeen gisteren 1
Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 17 apr, 17:00 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 17 apr, 14:22 2