In Downtown Abbey maak je een reis terug in de tijd in het Verenigd Koninkrijk.
In Downtown Abbey maak je een reis terug in de tijd in het Verenigd Koninkrijk. Foto: filmdepot.nl

Downton Abbey en Costa in Cinema Texel

Algemeen

In Cinema Texel is weer genoeg te zien komende week. Zo keert de gehele originele cast van 'Downton Abby' terug voor een tweede film. 'Bad Guys' is één van de films voor het jongere publiek.

Downton Abbey: a new era


De gehele originele cast van Downton Abbey keert opnieuw terug voor de tweede film. Ook Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West maken deel uit van de cast. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A New Era wordt geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn). De voorpremière is in Cinema Texel te zien op Koningsdag, woensdag 27 april.

Costa


Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is de remake van Costa dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan.

Bad Guys


Speciaal voor de jonge filmliefhebbers: 'Bad Guys'. In deze nieuwe actiekomedie staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Het volledige filmprogramma

Afbeelding
Michiel Uitdehaag burgemeester Venray Algemeen 3 uur geleden 19
Afbeelding
Voetbal 7 tegen 7 in Den Hoorn Sport 9 uur geleden 1
Afbeelding
Vacature parkmanager Beach Park Texel en Villa Park Vogelmient Algemeen 10 uur geleden 14
Afbeelding
Cursus portrettekenen bij Artex Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
“Tegen de stroom in..." thema Soep op Zondag Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Day for Change Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Expositie TEEVA in Hoornder Vermaning Cultuur 16 uur geleden
Afbeelding
Van waar ik bromde, naar waar ik woonde Column 6 feb, 16:30 1