In Downtown Abbey maak je een reis terug in de tijd in het Verenigd Koninkrijk.
In Downtown Abbey maak je een reis terug in de tijd in het Verenigd Koninkrijk. Foto: filmdepot.nl

Downton Abbey en Costa in Cinema Texel

Algemeen

In Cinema Texel is weer genoeg te zien komende week. Zo keert de gehele originele cast van 'Downton Abby' terug voor een tweede film. 'Bad Guys' is één van de films voor het jongere publiek.

Downton Abbey: a new era


De gehele originele cast van Downton Abbey keert opnieuw terug voor de tweede film. Ook Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West maken deel uit van de cast. Het script is geschreven door Downton creator en Academy-Award® winnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A New Era wordt geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn). De voorpremière is in Cinema Texel te zien op Koningsdag, woensdag 27 april.

Costa


Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap… met al deze ingrediënten is de remake van Costa dé ultieme zomerse feelgoodfilm. Anna reist met haar beste vriendin Bibi naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te zien waar haar moeder Frida vroeger als propper werkte. Eenmaal in Spanje blijkt de club helaas al lang niet meer the place to be, maar een vervallen karaokebar. Samen met haar nieuwe vrienden zet Anna alles op alles om de Battle of the Bars te winnen en van de Costa weer de vetste club van de strip te maken. Ondertussen laait de passie aan alle kanten op zoals dat alleen aan de costa kan.

Bad Guys


Speciaal voor de jonge filmliefhebbers: 'Bad Guys'. In deze nieuwe actiekomedie staat een topteam van criminele dieren voor hun grootste uitdaging ooit: brave burgers worden.

Het volledige filmprogramma

Afbeelding
Dwergvinvis gezien bij paal 17 Algemeen 10 uur geleden 6
Afbeelding
Nieuwe Texel Darts Trophy op De Krim Algemeen 13 uur geleden 5
Afbeelding
Nét niet voor Betsema in Boom Algemeen 15 uur geleden 3
Afbeelding
De Lezersfoto - Ochtendfile Algemeen 22 uur geleden 18
Afbeelding
Koreaanse detective in Cinema Texel Algemeen 2 dec, 16:00
Afbeelding
Zienswijzen als reddingsboei tegen maatregelen in Paraplubestemmingsplan verblijfsrecreatie Algemeen 2 dec, 14:00 4
Afbeelding
Boomsingel onderhoud langs Waalenburgerdijkje Algemeen 2 dec, 08:00 2
Afbeelding
Texel deze Week 1 december 2022 Algemeen 1 dec, 18:39