Logo texelsecourant.nl


Volop evenementen in bioscoop

Er is de komende periode weer genoeg te beleven in Cinema Texel. Zo doet de film American Assassin haar intrede en zijn er met de concertfilm ´Prince Sign O' The Times´ op 20 november en de Ladiesnight met de film Gek van Geluk op 29 november weer leuke avondjes op komst.

American Assassin: gesterkt door gebeurtenissen uit het verleden is Mitch Rapp (Dylan O'Brien) vastbesloten om wraak te nemen. Samen met Koude Oorlog veteraan Stan Hurley (Michael Keaton) wordt Rapp door de adjunct directeur van de CIA aangesteld om een golf van ogenschijnlijk willekeurige aanvallen op zowel militaire als civiele doelwitten te onderzoeken. Het drietal ontdekt een patroon in het geweld en gaat op een gezamenlijke missie: het tegenhouden van een mysterieuze man en zijn intentie om een wereldoorlog in het Midden-Oosten te starten.

Prince Sign O' Times:

De digitaal gerestaureerde versie van de concertfilm geregisseerd door Prince, Sign o' the times, een concert dat muziekgeschiedenis schreef, komt na 30 jaar terug naar de bioscoopzalen en bewijst nog maar eens wat voor een onsterfelijk en revolutionair genie Prince wel was.

Meer informatie op www.cinematexel.nl.

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ga met Ouwe Sunderklaas:Reageren!