Logo texelsecourant.nl


Blade Runner draait toch op Texel

Filmliefhebbers zaten er op te wachten en voor de fanatiekelingen was het dan ook een tegenvaller dat Blade Runner 2049 niet zou draaien in Cinema Texel. Goed nieuws voor hen: de film wordt vijf maal gedraaid in de Texelse bioscoop.

Het vervolg op de op de science fiction-klassieker uit 1982 is te zien op vrijdag 13 oktober om 18:30, zaterdag 14 oktober om 18:30, zondag 15 oktober om 16:00, dinsdag 17 oktober om 16:00 uur en woensdag 18 oktober om 18:30 uur.

Blade Runner 2049 is de nieuwe film van regisseur Denis Villeneuve (Arrival, Prisoners, Sicario) met onder andere Ryan Gosling, Harrison Ford, Sylvia Hoeks, Jared Leto, Robin Wright en Sallie Harmsen. In Blade Runner 2049 ontdekt een nieuwe 'blade runner', politieagent K (Ryan Gosling) een lang verborgen geheim dat totale chaos kan veroorzaken. K's ontdekking leidt tot een speurtocht naar de voormalige 'blade runner' Rick Deckard (Harrison Ford), die al dertig jaar vermist wordt.Geproduceerd door Ridley Scott (regisseur en producent van o.a. The Martian, Alien: Covenant, Prometheus, Gladiator en Blade Runner). Verder met o.a. Ana de Armas, Dave Bautista, Barkhad Abdhi en Mackenzie Davis.

Deze film heeft een leeftijdskeuring van 16+. Personen die jonger zijn dan 16 jaar krijgen geen toegang.

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Moet de gemeente meebetalen aan het onderhoud van fietspaden van Staatsbosbeheer.Reageren!