Afbeelding
Foto: Oosterhof Wonen

Oosterhof, specialist op slaapgebied

Zakelijk

De keuze van een ledikant is niet direct bepalend voor uw slaapcomfort, maar het heeft wel alles te maken met smaak en gevoel. De keuze van uw ledikant bepaalt grotendeels de sfeer in uw slaapkamer. Oosterhof Wonen biedt u een groot assortiment ledikanten met een ruime keuze aan modellen, afmetingen, materialen en kleuren. 

Boxsprings

Het ultieme slaapcomfort. De boxspring is een onderbak, vaak met een houten of stalen frame, die zorgt voor de stabiliteit en de stevigheid. De boxspring bevat vaak een pocketvering. U kunt kiezen uit een vaste of een luxe elektrisch verstelbare uitvoering. Op de boxspring komt een matras die u onafhankelijk kiest, op deze manier krijgt u een fantastisch comfort. Buiten het heerlijke comfort om zijn de boxspring-combinaties in vele uitvoeringen, soorten stoffen en kleuren verkrijgbaar. Een hoofdbord, voetbord en overige accessoires maken uw boxspring-combinatie helemaal af. Oosterhof Wonen hanteert in deze complete boxspring-combinaties zeer scherpe setprijzen zoals de nieuw Urban collectie. Kom proefliggen en vraag onze adviseurs naar de voorwaarden.

Matrassen

Ook toe aan een goede nachtrust? Wij adviseren u graag om een matras uit te zoeken die bij u wensen aansluit. Wij brengen immers één derde van ons leven slapend door. En het is van groot belang 's morgens de dag uitgerust te beginnen. In onze showroom kunt u alle matrassen rustig uitproberen.

Thuis testen

Wij hebben een grote sortering testmatrassen van Auping en Tempur die u thuis kunt uitproberen. De aanschaf van een matras en/of kussen is heel persoonlijk. Bij ons in de showroom proberen onze adviseurs samen met u een selectie te maken uit onze diverse merken matrassen en kussens door te luisteren naar uw wensen en wat u verwacht van de producten. De matras die in eerste instantie het meest aan uw wensen lijkt te voldoen, brengen we bij u thuis. U mag ons testmatras gratis twee weken uitproberen. Een testkussen mag u mee naar huis nemen en gratis één week uitproberen. Bevalt het niet? U mag bij Oosterhof Wonen probleemloos een testmatras of testkussen omruilen en een ander proberen.

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 4 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 7 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 9 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 9 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 10 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 10 uur geleden 21
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 10 uur geleden 18
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 10 uur geleden 5