Düsseldorf
Düsseldorf Foto: Shutterstock

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

TOP en VVV Texel organiseren inspiratiereis voor Texelse ondernemers

Algemeen

Dit jaar organiseren TOP en VVV Texel voor de vierde keer een inspiratiereis voor Texelse ondernemers. Woensdag 24 november en donderdag 25 november reist een groep van 50 ondernemers af naar Düsseldorf. 

TOP en VVV Texel hebben in samenwerking met Düsseldorf Altstadt Marketing een programma opgesteld, met sprekers, bedrijfsbezoeken en rondleidingen. De rode draad van het programma is inspiratie in de breedste zin van het woord. Zo vormgegeven dat het programma interessant voor elk type ondernemer op Texel. Jaarlijks is het een tweedaagse reis vol beleving, leerzame en gezellige momenten, met volop ruimte om ideeën en ervaringen met elkaar op te doen en uit te wisselen. 

Veelzijdig programma
Het programma is zorgvuldig samengesteld. Door de relatief korte reistijd is het programma zeer uitgebreid. Het programma laat een reeks sprekers zien: van de directeur van Düsseldorf Altstadt Marketing tot auteur Anouk Ellen Susan, die vertelt over de verschillen tussen Nederlanders en Duitsers. Voor de lunch en het diner zijn voor Düsseldorf typische locaties gekozen.

Het volledige programma is te zien via deze link: www.kadotexel.nl/events/inspiratietrip2021. Uiteraard zijn de twee dagen afgestemd op dan nog eventuele geldende gezondheidsmaatregelen, onderweg en ter plaatse.

Aanmelden
Voor deze inspiratiereis is er plek voor 50 ondernemers, dit heeft te maken met het vervoer per bus. De laatste plaatsen zijn beschikbaar. De deelnamekosten zijn, dankzij TOP en VVV Texel laag gehouden, € 225 per persoon (excl. btw). Dit is inclusief vervoer, hotelovernachting, programma, ontbijt, lunch en diner. Bekijk voor meer informatie en aanmelden deze webpagina: www.kadotexel.nl/events/inspiratietrip2021. VOL = VOL.

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 12 minuten geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 3 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 5 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 5 uur geleden 7
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 6 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 6 uur geleden 10
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 6 uur geleden 15
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 6 uur geleden 5