Afbeelding
Foto: NIOZ

NIOZ zoekt receptiemedewerker voor 20 uur per week

Algemeen Vacatures

Het NIOZ zoekt een receptiemedewerker voor 20 uur per week

Het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) zoekt voor de afdeling Facility Management een receptie medewerker die als eerste aanspreekpunt het visitekaartje wil zijn voor het NIOZ op Texel. Ben je klantvriendelijk, gastvrij, stressbestendig, sociaal, zelfstandig en flexibel, dan ben jij degene die wij zoeken.

Als receptie medewerker werk je bij de afdeling Facility Management. Je ontvangt en registreert bezoekers en fungeert als vraagbaak voor bezoekers en medewerkers. Daarnaast handel je binnenkomende telefoongesprekken correct af en schakel je de interne of externe noodprocedure in bij calamiteiten. Ook verricht je diverse repro en administratieve werkzaamheden, zoals postafhandeling, bijhouden van reserveringssystemen van vergaderzalen en dienstauto’s, individuele reisboekingen en het maken van pasfoto’s. Tevens verricht je voornamelijk administratieve assistentie bij interne recepties, vergaderingen en diverse evenementen.  

Je hebt vmbo werk- en denkniveau 4 c.q. havo en een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Verder heb je kennis van diverse computerpakketten, zoals Excel, Word, Outlook en Microsoft Teams en beschik je over enige relevante werkervaring. Verder ben je communicatief vaardig en vragen wij een klantgerichte werkhouding voor zowel in- als externe klanten en flexibiliteit om tijdens afwezigheid van collega’s andere of meerdere dagdelen te werken. Voor meer informatie en sollicitatie klik hier.

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 2 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 5 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 7 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 7 uur geleden 7
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 8 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 8 uur geleden 17
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 9 uur geleden 18
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 9 uur geleden 5