Sunny Side Up gaat door!
Sunny Side Up gaat door! Foto: Sunny Side up

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Sunny Side Up Festival gaat door

Algemeen

Festivalliefhebbers opgelet: Sunny Side Up gaat door! Het slot is van de deur en de zon straalt alweer volop op de Texelse stranden. De organisatie van het Festival heeft daarom de knoop doorgehakt. Het weekend van 30 en 31 juli houden Strandpaviljoen Twaalf en Nightcare (Amsterdam) de derde editie van Sunny Side Up Festival op Strandpaviljoen Twaalf.

Begin mei stak de organisatie van Sunny Side Up de koppen bij elkaar. Nederland raakt langzaam weer van het coronaslot af. De regering heeft aangegeven te geloven in een veilige manier van festivals organiseren en de grote festivals zijn al weer volop bezig met de verkoop van tickets. Texel is tegen de tijd van het festival bijna geheel ingeënt net als een groot deel van Nederland. Met het vertrouwen van de overheid en wat goede moed is de organisatie positief ingesteld en zijn de opties voor een Sunny Side Up Festival ‘21 besproken. “De conclusie: we gaan het doen!” 

Het festival heeft plek voor duizend geluksvogels per dag. Na een jaar van lockdowns, gesloten kroegen en een zomer zonder festivals verwacht de organisatie grote vraag en dus snelle kaartverkoop. Afgelopen woensdag (16 Juni) is de kaartverkoop gestart, de kaarten vliegen de deur uit waardoor het festival al voor 75 procent is uitverkocht. Volgens de organisatie kunnen de bezoekers zich voorbereiden op een unieke editie. “Er is zelden zo verlangd naar de festival zomer als deze, we verwachten een unieke energie van onze bezoekers evenals van onze artiesten, die ook een jaar niet hebben kunnen optreden.” De line-up wordt in de komende twee weken bekend gemaakt. Verwacht live Hiphop, Zuid-Amerikaanse invloeden, Brass, Funk, House en veel meer vrolijke en dansbare energie!

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.sunnysideupfestival.nl. Laatste nieuwtjes en ontwikkelingen zijn te volgen via Facebook: @sunnysideuptexel Instagram: @sunnysideupfestival.

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 10 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 13 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 15 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 15 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 16 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 16 uur geleden 22
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 16 uur geleden 19
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 16 uur geleden 5