Afbeelding
Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

ING-servicepunt bij Combi opent op 15 juni haar deuren

Algemeen

In De Combi aan de Parkstraat in Den Burg opent 15 juni een spiksplinternieuw ING-servicepunt. Klanten van de ING kunnen vanaf dat moment hier terecht nu het kantoor aan de Groeneplaats gesloten wordt.

Het gaat om dagelijkse bankzaken zoals het openen van een Betaal- of Spaarrekening, het wijzigen van gegevens of het activeren van het mobiel telefoonnummer voor ‘Mijn ING’.

ING-klanten kunnen in de winkel van Combi Texel dus niet alleen terecht voor telefoons, elektronica en abonnementen, maar ook voor het regelen van hun online bankzaken. Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. “Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kun je altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heb je een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een Adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt. Ook komt er in deze winkel een nieuwe gele geldautomaat waar je contant geld kunt opnemen en storten. De openingstijden van het ING-servicepunt zijn overigens gelijk aan die van de winkel”, laat Combi Texel weten.

Klanten ING digitaal vaardiger

Combi Texel: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Zo helpen we ING-klanten bij het installeren van de Mobiel Bankieren App en wijzen wij ze de weg in Mijn ING, de omgeving voor internetbankieren van ING. Met de Mobiel Bankieren App kunnen de klanten veel bankzaken zelfstandig met hun smartphone of tablet regelen, op een plek en een moment dat het hun uitkomt. ING-klanten kunnen voor hun digitale en dagelijkse bankzaken zes dagen per week terecht bij het nieuwe ING-servicepunt in onze winkel. Daarbij komt dat er ook een geldautomaat in de winkel wordt geplaatst zodat alle klanten nu ook bij ons contant geld kunnen opnemen en storten. Wij kunnen dus nu nog meer diensten in onze winkel aanbieden.”

Medewerkers van Combi helpen mensen die nog niet zo digitaal vaardig zijn graag bij het aanvragen van internetbankieren van ING. “Breng je ING Betaalpas en een identificatiebewijs mee, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en je hebt nog meer overzicht in je bankzaken.”

Adres

Combi Texel bevindt zich aan de Parkstraat 9 in Den Burg. De openingstijden zijn:

Maandag: 09.30 - 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 - 18.00 uur
Woensdag: 09.30 - 18.00 uur
Donderdag: 09.30 - 18.00 uur

Vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

Contant geld opnemen of storten? Kijk ook op locatiewijzer.geldmaat.nl voor een geldautomaat in de buurt.

De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 11 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15
Kikker
Kikker komt op bezoek in de bieb Algemeen 25 mrt, 20:11
Afbeelding
Tevoko-toernooi naar De Koog Sport 25 mrt, 14:30 3