Afbeelding
Foto:

Vakantiebaan bij De Waerden

Algemeen

Ben jij op zoek naar een vakantiebaan op Texel en hou jij ervan om met mensen te werken? Dan hebben wij de baan voor je!

Voor onze locaties op Texel zijn wij op zoek naar vakantiekrachten voor de maanden juli en augustus voor maximaal 6 weken. Je gaat werken met mensen met een verstandelijke beperking. Je biedt hen verzorging en ondersteuning in hun dagelijks leven. Dat leven kent ups en down. Jij biedt hen een basis, structuur, vertrouwen en daarmee ontwikkeling en perspectief.

Wat wij belangrijk vinden:
Je enthousiasme en relativeringsvermogen, maar ook je gevoel voor humor, compassie en vooral je begeleidingskwaliteiten. Je hebt een rustige uitstraling en staat stevig in je schoenen en je houdt van koken.

Wat kun jij:
Je bent breed inzetbaar en werkt graag zelfstandig, maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een team. Je kunt rapporteren in het digitaal cliëntendossier, bent creatief en initiatiefrijk. Je denkt graag mee en je levert een actieve bijdrage aan je team. Je beschikt over een passende, afgeronde opleiding op MBO 3/4 niveau of aantoonbaar MBO niveau 3/4 werk- en denkniveau of je volgt een relevante opleiding. Je ben beschikbaar in juli en augustus 2021 voor maximaal zes weken. Je kunt ook reageren als je een deel van deze periode beschikbaar bent.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat bieden we jou:

Een arbeidsovereenkomst als vakantiekracht voor maximaal 6 weken, voor in de maanden juli en augustus of voor een deel van deze periode; het aantal uren per week wordt in overleg vastgesteld.

Salaris: wettelijk minimum(jeugd)loon: minimaal € 782,50 (15 jr.) tot maximaal € 1684.80,- (21 jaar en ouder) bij een fulltime dienstverband; bij een passend diploma geldt een toeslag van 10%;

Arbeidsvoorwaarden: onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en woon-werkverkeervergoeding volgens CAO Gehandicaptenzorg. Daarnaast heb je recht op de wettelijke vakantie-uren.

Flexibele werkdagen afgestemd op de cliëntvraag.

Een kans om praktijkervaring op doen en onze cliënten, medewerkers en organisatie te leren kennen.

Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur je schriftelijke motivatie met C.V. naar info@dewaerden.nl, onder vermelding van ‘vacature vakantiekrachten Texel’, voor 27 april 2021. 

Wil je meer weten?
Kijk op onze website of mail Dédé kikkert – teamleider - dkikkert@dewaerden.nl.

Deze vacature is gelijktijdig intern en extern geplaatst.

De Waerden hanteert een screeningsbeleid. Wij vragen aan alle nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij werken op basis van een arbeidsovereenkomst en niet op basis van zzp-contracten.

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 5 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 8 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 10 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 10 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 11 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 11 uur geleden 22
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 11 uur geleden 18
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 11 uur geleden 5