Hiphop in de bieb!
Hiphop in de bieb! Foto:

Dit artikel is geschreven door
Bibliotheek Texel

Met meer dan 600.000 bezoekers en ruim 36.000 leden is KopGroep Bibliotheken de grootste culturele instelling in de Noordkop

Maak in acht weken je eigen hiphop act in de bieb!

Algemeen

Ja, je leest het goed, hiphop in de bibliotheek. Zit je op de OSG dan mag je je helemaal uitleven bij het maken van je eigen Act!  Vanaf 27 oktober starten de workshops en leer je in acht weken je eigen ‘spoken word’ en hiphop act te maken. 

We starten met een workshop van de bekende ‘spoken word’ artiest Elten Kiene. Voor jouw act kies je een boek uit onze speciale urban boekencollectie. Je krijgt een professionele hiphop-dansles en een graffiti-workshop waarbij we beeldmateriaal verzamelen. Met een ‘green screen’ maak je een video om je act compleet te maken. Eilanddichter Roop helpt je bij het schrijven van je act en met podiumpresentatie. In week 8 mag jij jouw act presenteren in de bibliotheek op Texel!

Check Elten Kiene op Insta: https://www.instagram.com/tv/CBGQfPWn7f6/

Schrijf je snel in voor ‘HipHop in je bieb’ en misschien ben jij straks de eerste ‘Spoken Word’ artiest op Texel! De workshops zijn gratis en vinden plaats op dinsdagmiddag na 15.30 uur. De eerste is op 27 oktober en de laatste is op 15 december. Aanmelden kan tot vrijdag 23 oktober 12.00 uur.

Inschrijven kan via https://www.acttexel.nl/activiteiten/creatief. Wil je eerst meer weten stuur dan een mailtje naar Karin Doves via: k.doves@kopgroepbibliotheken.nl

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 4 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 7 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 9 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 10 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 10 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 11 uur geleden 22
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 11 uur geleden 18
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 11 uur geleden 5