Afbeelding

Training assertiviteit bij Texels Welzijn

Algemeen

Texels Welzijn houdt vanaf 11 april een training assertiviteit.

Mensen kunnen tegen problemen in de omgang met anderen aanlopen en moeite hebben voor zichzelf op te komen. Moeilijk 'nee' kunnen zeggen of grenzen aangeven, hoge eisen stellen aan zichzelf en een gebrek aan zelfvertrouwen zijn voorbeelden van problemen waar mensen mee kampen. Niet kunnen reageren zoals ze eigenlijk zouden willen, waarbij een gevoel van spanning of ontevredenheid achterblijft.

Voor wie zichzelf hierin herkent en wil leren beter voor zichzelf op te komen kan vanaf april deelnemen aan de training assertiviteit die het maatschappelijk werk van Texels Welzijn aanbiedt.

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten, steeds op donderdagmorgen van 9.00u – 11.00u in De Buureton (Beatrixlaan 43 Den Burg), en start op 11 april 2013.

De kosten voor de training bedragen € 20,- (inclusief cursusmateriaal en koffie/thee). Voorafgaande aan de training vindt met iedere deelnemer een individueel kennismakingsgesprek plaats. Voor meer informatie en/ of aanmelding: Barbara Pieterse of Maaike Schoo (maatschappelijk werkers Texels Welzijn): telefonisch via 0222 312696 of per mail welzijn@texelswelzijn.nl

Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 1 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 2 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 3 uur geleden 6
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 4 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 4 uur geleden 5
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 4 uur geleden 9
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 4 uur geleden 3
Afbeelding
Lintje voor moeder van het Glazen Paleis Algemeen 4 uur geleden 14