Logo texelsecourant.nl
Team 'Op Goed Geluk'.
Team 'Op Goed Geluk'. (Foto's: Gerrit Verhoeven)

Team 'Op Goed Geluk' wint Waanzin

Het team 'Op Goed Geluk' heeft de Waanzin 2019 gewonnen.

'Op Goed Geluk' bestaat uit René Hoep, Marc van Heerwaarden, Dennis Kuiper en Marcel Verhagen. Het team had al in het eerste blok een voorsprong te pakken en hield die voorsprong vast tot en met het vierde en laatste blok.

Tweede werd het team 'Oh nee toch niet' van Robert Zijm, Sil Gaaff, Maikel Smit en Cees Daalder. De derde plaats was voor 'B.U.V.O.V.V.' van Dick Hooijschuur, Gaime Vlaming, Fedor van Elk en Bart Tuitman.

'Team Giel' van Michiel Daalder, Sil van Heerwaarden, Jasper Bakker en Steijn Brouwer was voor het derde jaar op rij winnaar van het jongerenklassement.

Sil van Heerwaarden deed tijdens de prijsuitreiking in dorpshuis De Hof een oproep aan jongeren om volgend jaar met meer teams aanwezig te zijn; nu waren er twee teams die meededen in het jongerenklassement. In totaal deden 26 teams mee aan de Waanzin.

Volgens Morten Eschweiler van de organisatie was het dit jaar een loodzware Waanzin met de wind en de vele regen. "Het was in ieder geval geen eendenkukeltjesweer."

Het vierde en laatste blok speelde zich zaterdagmiddag grotendeels in en om het Krimbos bij De Cocksdorp af en was een loopblok.

Optuigen van een struik tot kerstboom met zelf meegebrachte kerstversieringen. (Foto Cobie Daalder)

Ringsteken met een door Bart Boon in elkaar gezet 'paard'. (Foto Ed Witte)

Met een door Scouting Texel gebouwde wip over het water in het Krimbos. (Foto Ed Witte)

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het is tijd om Texel geleidelijk en volgens de normen van de anderhalvemetersamenleving weer open te stellen voor toeristen.Reageren!