Logo texelsecourant.nl
Martine met 'de appel van de eeuwige jeugd'.
Martine met 'de appel van de eeuwige jeugd'. (Foto: Job Schepers)
Gezond & Fit

Make-up op basis van mineralen bij Beautylounge Martine

Beautylounge Martine aan de Wilhelminalaan in Den Burg heeft een full colour make-up lijn, volledig op basis van mineralen. IDUN Minerals, vernoemd naar de Godin van de appels der eeuwige jeugd uit de Noordse mythologie. Make-up die huidvriendelijker en gezonder is voor de huid!

"Ik ben er erg blij mee en mijn klanten ook. Doordat het enkel uit natuurlijke gezuiverde mineralen bestaat, is het geschikt voor alle huidtypes. dus ook voor de gevoelige, hyper-allergische, acne, rosacea huiden en voor lenzendragers. Maar daarnaast is het een zeer prettig product om mee te werken, erg gebruiksvriendelijk", vertelt Martine Westerlaken. IDUN is een Zweeds product dat snel aan populariteit wint. "Natuurlijke producten zijn hot en waarom zou je je immers opmaken met synthetische poeders als het ook kan met kleurrijke of zacht glanzende gemalen gesteentes?" "Minerale make-up blijft de hele dag op de huid liggen en trekt niet in de poriën", vervolgt Martine. Het paradepaardje van het merk is volgens IDUN zelf de foundation. "De ultra-gezuiverde minerale foundation van IDUN Mineral creëert een heldere, natuurlijke afwerking terwijl de huid wordt verzorgd en beschermd. De rijke, natuurlijke pigmenten bieden een gelijkmatige, mengbare kleur met een zachte, mooie afwerking voor dagelijks gebruik. De extreme zuiverheid van onze mineralen biedt prachtige resultaten voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is het enige make-up product op de markt dat is goedgekeurd door de Zweedse Astma- en Allergievereniging", zo valt te lezen op de website van het bedrijf.

"Het versmelt beter met de huid en oogt daardoor natuurlijker." Maar Minerale Make-up wordt vooral geprezen om wat het niet bevat, the black list wordt dat bij IDUN genoemd, zoals parabenen, siliconen, talc, bismuth, chroom, nikkel en parfum. Alle mascara's hebben andere ingrediënten en houdbaarheidsstoffen, waardoor er altijd wel een mascara tussen zit waar je wel goed tegen kan. Bruin gaat voor gevoelige ogen het allerbeste. De lijn van IDUN bestaat van oogschaduw tot lipstick, wenkbrauwpotlood tot illuminator, voor elk wat wils. Mensen die vragen hebben, kunnen altijd bellen of een vrijblijvende afspraak maken. "Dat geldt natuurlijk ook voor de andere producten en behandelingen."

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!