Martine met 'de appel van de eeuwige jeugd'.
Martine met 'de appel van de eeuwige jeugd'. Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Make-up op basis van mineralen bij Beautylounge Martine

Algemeen Gezond & Fit

Beautylounge Martine aan de Wilhelminalaan in Den Burg heeft een full colour make-up lijn, volledig op basis van mineralen. IDUN Minerals, vernoemd naar de Godin van de appels der eeuwige jeugd uit de Noordse mythologie. Make-up die huidvriendelijker en gezonder is voor de huid!

"Ik ben er erg blij mee en mijn klanten ook. Doordat het enkel uit natuurlijke gezuiverde mineralen bestaat, is het geschikt voor alle huidtypes. dus ook voor de gevoelige, hyper-allergische, acne, rosacea huiden en voor lenzendragers. Maar daarnaast is het een zeer prettig product om mee te werken, erg gebruiksvriendelijk", vertelt Martine Westerlaken. IDUN is een Zweeds product dat snel aan populariteit wint. "Natuurlijke producten zijn hot en waarom zou je je immers opmaken met synthetische poeders als het ook kan met kleurrijke of zacht glanzende gemalen gesteentes?" "Minerale make-up blijft de hele dag op de huid liggen en trekt niet in de poriën", vervolgt Martine. Het paradepaardje van het merk is volgens IDUN zelf de foundation. "De ultra-gezuiverde minerale foundation van IDUN Mineral creëert een heldere, natuurlijke afwerking terwijl de huid wordt verzorgd en beschermd. De rijke, natuurlijke pigmenten bieden een gelijkmatige, mengbare kleur met een zachte, mooie afwerking voor dagelijks gebruik. De extreme zuiverheid van onze mineralen biedt prachtige resultaten voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is het enige make-up product op de markt dat is goedgekeurd door de Zweedse Astma- en Allergievereniging", zo valt te lezen op de website van het bedrijf.

"Het versmelt beter met de huid en oogt daardoor natuurlijker." Maar Minerale Make-up wordt vooral geprezen om wat het niet bevat, the black list wordt dat bij IDUN genoemd, zoals parabenen, siliconen, talc, bismuth, chroom, nikkel en parfum. Alle mascara's hebben andere ingrediënten en houdbaarheidsstoffen, waardoor er altijd wel een mascara tussen zit waar je wel goed tegen kan. Bruin gaat voor gevoelige ogen het allerbeste. De lijn van IDUN bestaat van oogschaduw tot lipstick, wenkbrauwpotlood tot illuminator, voor elk wat wils. Mensen die vragen hebben, kunnen altijd bellen of een vrijblijvende afspraak maken. "Dat geldt natuurlijk ook voor de andere producten en behandelingen."

Afbeelding
Markant huis in BinnensteBuiten Algemeen 11 uur geleden 3
Samen veilig fietsen
Veilig Verkeer Nederland organiseert de opfriscursus "Het Nieuwe Fietsen" Algemeen 14 uur geleden 2
Het Rode Kruisgebouw in de Jonkerstraat, waar Voedselbank Texel gevestigd is.
Open ochtend bij Texelse voedselbank Algemeen 14 uur geleden
De toren van de Waalderkerk in de steigers.
ONDERHOUDEND Algemeen 16 apr, 14:10
Landschapsfotografie met een prachtige lucht
Zilveren Camera-expositie komt naar Texel Algemeen 16 apr, 10:30
Een van de twee schildpadden die in januari op Texel aanspoelden.
Schildpadden dood na technisch mankement Algemeen 15 apr, 17:15 8
De Texelstroom.
Tarieven van TESO per 1 mei omhoog Algemeen 15 apr, 11:54 73
Livemuziek bij impossante beelden.
Film en muziek samen bij Jazz on the waves Algemeen 15 apr, 10:30