Logo texelsecourant.nl
Morten Eschweiler en Bart de Vries bezig met de voorbereidingen.
Morten Eschweiler en Bart de Vries bezig met de voorbereidingen. (Foto: Jeroen van Hattum)

Teamkwis Texel bijna van start

Teams die mee willen doen aan de nieuwe Teamkwis Texel hebben nog een paar dagen de tijd om zich aan te melden.

Dat is mogelijk tot uiterlijk 14 september via de website. De Teamkwis zelf wordt gehouden op zaterdag 28 september. Er kunnen teams van maximaal tien personen meedoen aan de kwis.

De teamcaptains krijgen aan het eind van de middag een map met vragen en opdrachten, waarna zij met hun teams de gehele avond op een locatie naar keuze aan de slag kunnen gaan om de antwoorden bij de vragen te vinden. De vragen en opdrachten hebben grotendeel betrekking op Texel. Alle mogelijke hulplijnen mogen daarbij worden aangeboord.

De Teamkwis, die voor het eerst wordt gehouden, is een initiatief van Lions Club Texel. De opbrengst is bestemd voor het goede doel. Het winnende team bepaalt waar een deel van de opbrengst naartoe gaat, de rest wordt door de Lions aan goede doelen gedoneerd. Het inschrijfgeld kost honderd euro per team. De organisatie hoopt op een grote opkomst, zodat er een hoop geld voor het goede doel wordt opgehaald.

Aansluitend op de quiz is er zaterdagavond 19 oktober voor alle deelnemende teams en belangstellenden een gezellige avond in Question Plaza in Den Burg waar de uitslag van de Teamkwis bekend wordt gemaakt.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Evenementen op Texel zouden beter op elkaar afgestemd moeten worden:Reageren!