Logo texelsecourant.nl
Ronald Kleinveld (HANOS), Arjen Poelman (Op de Boot) en Bea Timmer (Bakker Timmer).
Ronald Kleinveld (HANOS), Arjen Poelman (Op de Boot) en Bea Timmer (Bakker Timmer). (Foto: TESO)

"Texelbonken" Bakker Timmer bij TESO Op de Boot

Het aanbod bij "Op de Boot" aan boord van de veerboten van TESO en in de kiosk krijgt een hoger Texelgehalte. Bakker Timmer levert voortaan, in samenwerking met Hanos, de complete broodlijn.

De "Texelbonken" aan het buffet zijn verkrijgbaar met Texelse lamsham en kaas, met mozzarella, met gebraden kip en met geitenkaas. De broodjes zijn ook te koop bij de horecagelegenheden van "Op de Boot" aan boord van beide schepen en in de kiosk in Den Helder en op Texel.

De keuze voor Texels brood is volgens Arjen Poelman, hoofd frontoffice en horeca, ingegeven door het streven om samen te werken met Texelse leveranciers, daar waar dat redelijkerwijs mogelijk is. Als eigen veerdienst wil TESO deze samenwerking stimuleren. Veel door lokale partijen geleverde producten gingen het Texels broodje al voor, zoals het gebak, koek, lamsham, kaas, chocolade, Texels bier en diverse souvenirs.

Reizigers kregen de nieuwe broodjes woensdag bij de presentatie aangeboden om te proeven. De reacties waren positief.

Op de foto tonen Bea Timmer (Bakker Timmer), Ronald Kleinveld (HANOS) en Arjen Poelman (Op de Boot) het nieuwe brood.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Er moet een aanmeldplicht komen voor alle bed and breakfasts



Reageren!