Logo texelsecourant.nl

Lancering "Oergezellig bordspel Texel"

Bart Wisbrun, oprichter van de Landelijk Stichting Tegen Zinloos Geweld overhandigt maandag om 19.00 uur het eerste Oergezellig bordspel Texel aan Burgemeester Michiel Uitdehaag.

Het Oergezellig bordspel is een leuk en gezellig traditioneel bordspel, volop afbeeldingen van bedrijven en organisaties van Texel. De bijbehorende informatiebrochure, dit voorzien van voorwoord van burgemeester Michiel Uitdehaag, geeft o.a. informatie over het eiland Texel, de deelnemende bedrijven aan het bordspel en uiteenlopende tips om pesten en geweld met elkaar te voorkomen.

Aansluitend is Het Oergezellig bordspel Texel inzetbaar als promotie van de onderneming en/of om te gebruiken als een uniek relatiegeschenk. Het Oergezellig bordspel krijgt een gratis verspreiding op Texel onder de aanwezige basisscholen, oudereninstellingen, sportverenigingen, kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang, buurthuizen, centrum voor jeugd en gezin, bibliotheken en het gemeentehuis.

 Het Oergezellig bordspel is een initiatief en uitgave van de Landelijke Stichting Tegen ZinloosGeweld

bekend van het lieveheersbeestje

. Deelnemers aan het bordspel ondersteunen hiermee de doelstellingen van de stichting. Dit o.a. om meer bewustwording tot stand te brengen en doelgerichte voorlichting te geven om agressie en geweld te voorkomen en meer veiligheid en saamhorigheid te kweken.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!