SomPop, maar dan even anders.
SomPop, maar dan even anders. Foto: SomPop

SomPop TV alternatief voor jaarlijks festival

Algemeen

Zoals bekend kan SomPop dit jaar geen doorgang vinden. Een grote teleurstelling voor de organisatie die begin dit jaar het hele feest al rond had en een deceptie voor de vele liefhebbers die ieder jaar uitkijken naar het muziekfeest in De Waal.

Het coronavirus zette een streep door het feestje, zoals dat bij veel evenementen het geval is of is geweest. Om toch wat leuks te doen heeft de organisatie van SomPop besloten om op zaterdag 4 juli van 13:00 tot 00:00 een Online Festival Stream te organiseren die mensen thuis kunnen volgen.

Vanaf een geheime locatie wordt de hele dag voor muziek en vertier gezorgd. Live optredens, quizzen, een muziekbingo en nog vele andere verrassingen moeten op een interactieve manier de kijkers toch een echt SomPop-gevoel geven.

Om het gevoel helemaal te hebben is er een SomPopPakket dat tot woensdag 1 juli 12:00 uur besteld kan worden . In het pakket zitten naast Bingokaarten en Quiz formulieren ook een sixpack originele SomPop Bright Beer blikken van Brouwerij TX, Skiller Wit van de Texelse Bierrouwerij en nog andere verrassingen. Ook is het mogelijk om de traditionele SomPop Nasi met Kip en bier per tray of losse blikken te bestellen voor op de dag zelf. Dit laatste kan ook op de dag zelf. De voor woensdag 12:00 uur bestelde pakketten kunnen vrijdagmiddag 3 en zaterdagochtend 4 juli worden opgehaald bij Smakelijk en Meer aan de Kogerstraat. 

Daarnaast kan ook gemaild worden met de SomPop Cold Line waar koud origineel SomPop Bright Beer kan worden besteld dat zo snel mogelijk en goed gekoeld bij de mensen thuis wordt bezorgd. Dit mailadres sompopbier@gmail.com is zaterdag 4 juli vanaf 12:00 uur bereikbaar om bestellingen door te geven.


Impressie van het SomPop TV Pakket - Rob Wit

De link naar de live stream wordt op vier juli gedeeld via de sociale media van SomPop. 

De organisatie streeft ernaar om er een mooie en gezellige interactieve dag van te maken met de kijkers. “Op deze manier willen we toch samen voor een echte SomPop Vibe zorgen die de teleurstelling van het niet doorgaan van het echte feest wat wegneemt”, zegt het bestuur van SomPop. In Het Cafeetje in Oosterend en in Café De Slock in Den Burg wordt het 'festival' ook de hele dag uitgezonden. Dus wil je niet alleen kijken, ga dan lekker daar kijken."

Afbeelding
Klaas Dirk Koorn Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 10 minuten geleden
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Peter Betsema Algemeen 19 minuten geleden 5
Afbeelding
Podcast Texelse Courant 25 april 2024 Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Roparun estafette op zondag 12 mei Algemeen 16 uur geleden 2
Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 24 apr, 14:10 12
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 24 apr, 12:29
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58