Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.
Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuwe jury Texel Culinair bekend

Cultuur

"Wildplukker" en Ecomareconservator Arthur Oosterbaan, kottervisser Biem van der Vis, schrijver Ronald Giphart, culinair recensent Jacques Hermus, burgemeester Michiel Uitdehaag en de nieuwe voorzitter Egon Verstraeten vormen dit jaar de jury van Texel Culinair dat van 9 tot 11 september gehouden wordt.

Zij zullen de de meer dan honderd gerechtjes beoordelen op het evenement dat in het teken staat van de Noordzeevis en wildpluk. De deelnemende restaurants op het eiland gebruiken typisch Texelse ingrediënten en wedijveren op Texel Culinair met hun culinaire gaven. Texel Culinair in het teken van de Noordzeevis en wildpluk.

Afbeelding
Het uitwerken van je bouwplan Advertorials 5 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Medewerker Gemeentewinkel 7 uur geleden
Lassie beleeft een nieuw avontuur met haar baasje Flo op de boerderij.
Jeugdsentiment: Lassie is terug in bioscoop Algemeen 10 uur geleden 1
Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 2 mei, 20:10
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 2 mei, 18:00
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 2 mei, 14:00 37
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 2 mei, 12:00 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 2 mei, 08:00