Afbeelding

Radio Texel gaat meer uitzenden

Divers

Radio Texel maakt vanaf vrijdag 3 oktober meer gebruik van haar eigen frequentie op 106.1 FM in de ether en www.radiotexel.nl.

Luisteraars kunnen vanaf vrijdag doordeweeks elke dag vanaf 13.00 uur naar eigen programma's van Radio Texel luisteren. Op zaterdag en zondag worden er vanaf 9.00 uur eigen programma's uitgezonden. Programma's van de avond worden in de middag herhaald, zodat mensen die ze gemist hebben deze alsnog kunnen beluisteren.

In de ochtenduren blijft Radio Texel Radio Noord-Holland uitzenden, zodat de bekende ochtendprogramma's  van RTV-NH  niet vervallen. Na de eigen avondprogramma's schakelt Radio Texel weer over naar RTV-NH.

De lokale omroep zegt zich er bewust van te zijn dat het even wennen is. 'Er zitten voor- en nadelen aan, maar wij zijn een omroep voor iedereen op het eiland van jong tot oud met de daarbij behorende muziekstijlen.' Op woensdagavond komt er een nieuw kunstprogramma bij (Kunstzinnig Texel) en er zijn plannen in de maak voor een uurtje radio in Texels dialect.

Volgens Radio Texel kan de omroep nog nieuwe medewerkers gebruiken. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op info@radiotexel.nl.

De versierde optocht door Oosterend, voorafgegaan door de drumband.
Regen deert Koningsdagvierders niet Algemeen 44 minuten geleden
Afbeelding
Texel 7 zaalvoetbalkampioen Sport 1 uur geleden 5
Aansprekende bewegwijzering in Castricum.
De Lezersfoto - De juiste richting Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 15 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 18 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 20 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 21 uur geleden 11
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 21 uur geleden