Sin City draait vanaf komende week in Cinema Texel.
Sin City draait vanaf komende week in Cinema Texel. Filmfoto

Drie nieuwe films in Cinema Texel

Divers

In Cinema Texel start komende week het langverwachte Sin City: A Dame to Kill For waarin teruggekeerd wordt naar de straten van de duistere stad. Daarnaast gaan de films Boyhood en Magic in the Moonlight in Première.

Frank Miller en Robert Rodriguez slaan wederom de handen ineen voor het vervolg op de graphic novel verfilming Sin City. In dit deel verweeft Miller zijn klassieke verhalen met nieuwe. Bekende koelbloedige personages als Nancy, Dwight en Marv keren terug en kruisen paden met de meest beruchte bewoners van de stad.

In de Filmartmovie Boyhood volgde Regisseur Richard Linklater 12 jaar lang dezelfde acteurs en schetst met Boyhood een prachtig, herkenbaar en hartverwarmend portret over opgroeien, het vormen van een eigen identiteit, het familieleven en het genadeloze verstrijken van de tijd. Een uniek project dat zijn weerga in de filmgeschiedenis niet kent.

Magic In The Moonlight is de nieuwe romantische komedie van Woody Allen die zich afspeelt in Zuid Frankrijk in de jaren 20 en gaat over een Engelsman die wordt ingehuurd om onderzoek te doen naar mogelijke oplichterspraktijken in een wereld vol luxe herenhuizen, charmante dames en heerlijke jazz muziek. Het volledige programma staat elders deze krant.

Trailer Sin City: A Dame to Kill For:

Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 10 uur geleden
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 12 uur geleden
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 16 uur geleden 30
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 18 uur geleden 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur 1 mei, 13:53
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 1 mei, 09:00 4
V.l.n.r.: Hugo Groothuis, Thomas Wassenaar, Kevin van Zuilekom, Mike van der Haas, Jan van Wijk, Herbert de Geer en Tim de Haan
Heren 1 schrijft historie met promotie Algemeen 30 apr, 22:32