Boer Jan en Rianne.
Boer Jan en Rianne.

Boer Jan nog steeds dolgelukkig met Rianne

Divers

Nadat Boer Jan op zoek ging naar de liefde in het populaire televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw,  is hij meermaals door verschillende landelijke media geïnterviewd. Daaruit blijkt dat hij nog steeds dolgelukkig is met zijn vriendin Rianne. Zijn boer Jan en Rianne al klaar voor de volgende stap? Dat is een vraag die de gemoederen flink bezig houdt. 

Smoorverliefd
Wie Boer Zoekt Vrouw gevolgd heeft, weet dat het bij de laatste uitzending wel goed zat met de liefde tussen Jan en Rianne. Rianne weet zeker dat Jan de liefde van haar leven is: 'Als ik bij hem ben voel ik me volmaakt en ben ik gelukkig', vertelt Rianne.  Ze gaat verder:  'Ook op de boerderij, het voelt al als mijn thuis.' Ook Jan is helemaal happy: 'Het is volop genieten. Rianne is ook gewoon toe aan een gewoon leven met huisje, boompje, beestje.' Op de vraag of Rianne van plan is snel bij Jan in te trekken, geeft het koppel lachend antwoord:  'Het gaat een beetje vanzelf. Het plankje in de douche raakt steeds voller.'

Babynamen
De twee tortelduifjes maakten op city-trip in Dublin zelfs al een lijstje met baby-namen. Rianne begon het gesprek: 'Ik weet zeker dat je het helemaal niks vindt, maar… Charlotte-Sophie.' Uit het gesprek dat volgde bleek dat boer Jan dat inderdaad geen mooie naam vond. Hij vervolgde het gesprek door zijn favoriete namen uit te spreken: 'Ik vind Milouska wel een mooie naam'. Rianne is het daar niet mee eens: 'Dan is het net een Rus.' 'Het is in ieder geval niet zomaar een naam die je vaak hoort', zegt Jan. 'Ik vind het wel een mooie naam, maar hallo, het is net alsof je dan een Pool hebt, of iets uit het Oostblok.' Jan antwoordt daarop: 'Oké, die strepen we af.' Later in het gesprek wordt door Jan nog de naam Alana geopperd, maar ook dat vindt Rianne maar niks. 'We kunnen er gelukkig nog even over denken',  concludeert Jan. De vraag wanneer de auto ingeruild kan worden voor een groter exemplaar laat dus nog even op zich wachten. 

Hoe het allemaal begon
We maakten voor het eerst kennis met boer Jan toen hij zich een aantal maanden geleden als kandidaat van Boer Zoekt Vrouw aan het grote publiek voorstelde. Uit de uitzending die daarop volgde bleek dat Jan 110 brieven van mogelijke levenspartners ontvangen had. Daarmee had hij genoeg brieven ontvangen om in het programma te blijven. In de weken die volgden, zagen we hoe Jan steeds meer naar Rianne toe groeide. Het was voor de kijker nog even spannend of de schapenboer voor Rianne of Marieke ging kiezen, maar uiteindelijk koos Jan met overtuiging voor Rianne. Naast schapenboer Jan, kon je de afgelopen weken ook genieten van de liefdesavonturen van boer Tom, Geert, Theo en boerin Bertie. De slotaflevering van Boer Zoekt Vrouw werd door 4,3 miljoen Nederlanders gekeken. Daarmee was het de op één na best bekeken aflevering van het seizoen.

Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 34 minuten geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 2 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 2 uur geleden 5
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 3 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 3 uur geleden 5
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 4 uur geleden 8
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 4 uur geleden 3
Afbeelding
Lintje voor moeder van het Glazen Paleis Algemeen 4 uur geleden 14