Gooische Vrouwen is één van de films die draaien tijdens de feestdagen. (Filmfoto).
Gooische Vrouwen is één van de films die draaien tijdens de feestdagen. (Filmfoto).
Video

Veel keuze tijdens feestdagen

Divers

In Cinema Texel kan men met en rond de feestdagen terecht voor diverse films, waaronder Gooische Vrouwen, het laatste deel van Tolkiens' The Hobbit, de vernieuwde versie van Annie en de Pinguins van Madagascar.

Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkina Faso herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding.

The Hobbit: The Battle of the Five Armies van Oscar® -winnaar Peter Jackson is de derde film van een trilogie gebaseerd op het nog steeds immens populaire meesterwerk The Hobbit van J.R.R. Tolkien. The Battle of the Five Armies is het epische slot van de avonturen van Bilbo Balings.

In de moderne versie van Annie speelt Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) het vrolijke en stoere meisje Annie.Haar ouders lieten haar achter toen ze een baby was met de belofte haar ooit weer op te halen. In de tussentijd heeft ze een zwaar bestaan bij haar gemene pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz). Alles verandert wanneer de rijke politicus Will Stacks (Jamie Foxx) - op aanraden van zijn briljante assistente Grace (Rose Byrne) en zijn campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale) - Annie onder zijn hoede neemt. Het complete overzicht vindt u in de Texelse Courant en op www.texelagenda.nl.

Trailer Pinguins van Madagascar:

Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 39 minuten geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 2 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 2 uur geleden 5
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 3 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 3 uur geleden 5
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 4 uur geleden 8
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 4 uur geleden 3
Afbeelding
Lintje voor moeder van het Glazen Paleis Algemeen 4 uur geleden 14