Video

Culinaire roadtrip in Cinema Texel

Divers

In Chef, die komende week in première gaat in Cinema Texel neemt chef-kok Carl Casper (Favreau) plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Verder kan men terecht bij nieuwkomers 'A most wanted man' en 'Dorsvloer Vol Confettie'.

In Chef neemt chef-kok Carl Casper plotseling ontslag bij een prominent restaurant in Los Angeles. Hij vertrekt naar Miami en met de hulp van zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), beste vriend (John Leguizamo) en zoontje (Emjay Anthony) knapt hij een oude food truck op en begint hij zijn eigen restaurant op wielen. Tijdens een culinaire road trip met zijn vrienden en familie herontdekt Carl zijn creativiteit en passie voor het koken, het leven en de liefde.

In A Most Wanted Man, gebaseerd op de bestseller van John le Carré, volgen we een Tsjetsjeense moslim die illegaal naar Hamburg vlucht. Al snel komen de autoriteiten achter zijn komst en die zijn vastbesloten uit te zoeken wie de man is. Wanneer de idealistische advocate Annabel Richter (Rachel McAdams) lucht krijgt van het verhaal, zet ze alles op alles om de Tsjetsjeen te beschermen.

Woensdag 17 september is de landelijke voorpremière van Dorsvloer Vol Confetti als onderdeel van De Nationale Filmdagen.

Trailer A most wanted man:

Martine van Huntum en haar team zijn al jaren de specialist in gezichtsbehandelingen.
Beauty Outline is de personal trainer voor je huid Advertorials 1 uur geleden
Eilanddichter Fiet van Beek draagt Tegenspraak voor.
TEGENSPRAAK Algemeen 2 uur geleden
Steenlopers.
De Lezersfoto - Steenlopers Algemeen 6 uur geleden
Burgemeester Mark Pol en raadslid Nick Ran legden zaterdagavond een krans op de Algemene Begraafplaats in Den Burg ter gelegenheid van Dodenherdenking.
Eerbiedwaardige Dodenherdenking Texel Algemeen 17 uur geleden
Pepijn Dros en Gelein Jansen in gesprek met elkaar.
Podcast Terugkijken: Tussen twee vuren Algemeen 4 mei, 12:00
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig #46 Yvon Jaspers Algemeen 4 mei, 10:30
Cor Zijm bovenop zijn eigen meierblis.
De Lezersfoto - Vreugdevuren op Texel Algemeen 4 mei, 08:00 4
Afbeelding
Het uitwerken van je bouwplan Advertorials 3 mei, 18:30