Afbeelding

Echtpaar redt sexleven in Cinema Texel

Divers

In Cinema Texel gaat komende week Sex Tape in première. De film gaat over Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz). Het stel had vroeger een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) verder is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken.

Ze besluiten - want waarom ook niet? - om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen. De film draaide eerder al als voorpremière.

Filmliefhebbers kunnen verder nog steeds genieten van een breed scala aan films. Zo kan men op zondag en dinsdag nog naar 'Lucy'met Scarlett Johansson in de hoofdrol. Verder draaien onder meer 'Loenatik, te gek', 'Hercules 3D', en de actiefilms 'Dawn of the Planet of the Apes 3D en 'The Expandables 3'. De jeugdige bezoekers kunnen onder meer aanschuiven bij 'Hoe tem je een draak 2' en 'Planes 2'. Het volledige filmprogramma is te vinden elders deze krant en op www.texelagenda.nl.

De trailer van Sex Tape:

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 10 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 13 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 15 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 15 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 16 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 16 uur geleden 22
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 16 uur geleden 19
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 16 uur geleden 5