Halle Bailey als Ariel and Jonah Hauer-King als prince Eric in The Little Mermaid.
Halle Bailey als Ariel and Jonah Hauer-King als prince Eric in The Little Mermaid. Foto: Filmdepot.nl

The Little Mermaid in Cinema Texel

De live action versie van de animatieklassieker The Little Mermaid vertelt het verhaal van Ariel, de jongste dochter van koning Triton die dolgraag meer wil weten over de wereld buiten de zee. Wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, maakt ze een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren.
Neem je kindje mee naar Bing en zijn vriendjes in de bioscoop. Bekijk zeven eerder vertoonde Bing-afleveringen die speciaal gemaakt zijn voor een jong publiek en ga met Pico de Postmuis mee terwijl ze door de wereld van Bing reist om haar speciale Bing-puzzel af te maken. Samen met je kind kun je deelnemen aan leuke interactieve spelletjes zoals Memory, Help hoppity naar huis vliegen en Bings raceauto's!
Deze week in de FCS voorstelling 'Het verloren transport'. In de lente van 1945 strandt een deportatietrein met honderden Joodse gevangenen bij een klein Duits dorp dat is ingenomen door het Rode Leger. Tot elkaar veroordeeld en in een situatie van diep wantrouwen, wanhoop en wraak ontstaat een onverwachte vriendschap tussen de Russische scherpschutter Vera, dorpeling Winnie en de Joods-Nederlandse Simone.