Afbeelding
Foto: VVV Texel

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

VVV Texel opent expositie: van toen naar nu

Algemeen

Bij VVV Texel staat dit jaar het 125-jarig jubileum centraal. In het kader van dit jubileum is er een expositie opgezet. Deze is vanaf vrijdag 7 april te zien in winkel van VVV Texel aan de Emmalaan in Den Burg. 

Naast oude foto’s, gastenboeken en souvenirs die tentoongesteld worden, is er in de loop der jaren ook een stuk geschiedenis rondom VVV Texel ontstaan. Voor de expositie is er een tijdlijn ontwikkeld waarbij je vanaf 1898 (de oprichting van VVV Texel) wordt meegenomen in de ontwikkelingen en veranderingen. Bekijk de verschillende locaties waar VVV Texel gevestigd is geweest, maar ook de ontwikkeling van de papieren brochures naar het online tijdperk. VVV Texel neemt je mee op reis van toen naar nu. 

Het 125-jarig bestaan laat VVV Texel niet ongemerkt voorbij gaan. Gedurende dit feestjaar staan er nog diverse activiteiten gepland. Zo zijn er iedere maand leuke prijzen te winnen, welke beschikbaar worden gesteld door Texelse ondernemers. Later in het jaar wordt het jubileum ook nog uitgebreid gevierd met een groot feest. 

Benieuwd naar de expositie? De VVV winkel is iedere maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.