Afbeelding

Interessanter en zichtbaarder: nieuwe website voor TOP

De nieuwe website van TOP, top-texel.nl, is woensdag online gegaan. Het nieuwe bestuur vond het hoog tijd voor een metamorfose op gebied van communicatie. 

Na een pitch werd gekozen voor reclamebureau 53 Graden Noord om een vernieuwde website te ontwikkelen. Ook de nieuwsbrief en social media worden onder handen genomen. Alles met het doel om interessanter en zichtbaarder te zijn voor de leden.


Voorzitter Marianne vertelt: "Er wordt zoveel werk verzet door onze secties en bestuursleden. Maar dat is lang niet allemaal zichtbaar of bekend bij onze leden. Onze wens is om dit zichtbaar te maken, zodat leden hiervan kunnen profiteren en hierop in kunnen spelen. De nieuwe website geeft weer energie en weerspiegelt waar TOP voor staat." In de aankomende tijd zullen er nieuwe artikelen geschreven worden, dus blijf de website vooral in de gaten houden.


Naast de website heeft ook de nieuwsbrief een nieuw jasje gekregen. Secretaris Peter Koorn vult aan: "Maandelijks worden de ingekomen stukken en dossiers in de bestuursvergadering besproken, waarna één week na de vergadering de nieuwsbrief naar onze leden verstuurd wordt. Deze nieuwsbrief is daar het resultaat van. We willen veel meer zichtbaar zijn als TOP, want we zitten echt niet stil!" 


Behalve met de nieuwsbrief is een communicatiegroep bezig om ook de socials relevant te maken.