Jantine Wijtsma van 10VoorWerk.
Jantine Wijtsma van 10VoorWerk. Foto: 10VoorWerk.nl

Gratis HR-spreekuur bij loopbaanprofessional voor TOP-leden

Jantine Wijtsma van 10VoorWerk biedt vanaf donderdag 6 april een gratis wekelijks spreekuur aan voor leden van TOP.

Iedere donderdag van 10:00 tot 11:00 uur is zij beschikbaar voor een (telefonisch) spreekuur. Aanmelden vooraf is enkel nodig voor een afspraak op locatie.

Het onderwerp waar Jantine op bevraagd kan worden, betreft verzuim. Vragen die bijvoorbeeld met Jantine kunnen worden besproken:

Wet Verbetering Poortwachter in het algemeen; Wat als een medewerker langer dan zes weken ziek is; Wat als een medewerker langer dan een jaar ziek is; Wat als een medewerker met een tijdelijk contract ziek uit dienst gaat; Wat is een tweede spoor-traject en aandachtspunten (persoonsprofiel, zoekprofiel) en hoe kijkt het UWV daarnaar; Hoe voer ik het goede gesprek als ik als ik van mening ben dat de medewerker zich anders op zou kunnen stellen; Wat als een medewerker WIA aanvraagt (of toch om een VSO vraagt); Wat is de rol van de bedrijfsarts, van de arbeidsdeskundige en het UWV; Wat is een haalbaarheidsonderzoek, wat is een deskundigenoordeel; Wat is een goede reïntegratieplek bij tweede spoor en waarom is soms jobcoaching nodig?

Jantine is afgestudeerd in Human Resource Management, NOLOC-gecertificeerd loopbaanprofessional, opgeleid in NLP en gespecialiseerd in MindSonar. 

Meer over Jantine Wijtsma en haar ervaring en expertise is te vinden op de website 10voorwerk.nl.