De Gollards in Den Burg.
De Gollards in Den Burg. Foto: Jeroen van Hattum

‘Beleef de zorg’ bij Omring op Texel

Zorgorganisatie Omring houdt op dinsdag 21 maart het ‘Beleef de zorg’-event op Texel. Dit interactieve evenement is bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met het werken in de (ouderen)zorg. Het maakt dus niet uit of men nog naar school gaat of dat men een carrièreswitch overweegt.

"Tijdens het event hoor je alles over de over de verschillende mogelijkheden van werken en leren bij Omring. Speciale aandacht is er voor de diverse leerroutes van de Texelse Zorgopleiding, waarbij je zorgopleiding op helemaal Texel kunt volgen. Dit jaar start bijvoorbeeld Leerhuis Texel, waarbij leerlingen starten met een zorgopleiding en vervolgens binnen één jaar overstappen naar werken en leren bij Omring", laat een medewerker van Omring weten.

Bezoekers krijgen tijdens het event een kijkje achter de schermen van locatie Gollards. Daar schrijft Omring over: "Je kunt je kennis van de zorg testen en je kunt zelfs met een virtual reality-bril meelopen met de zorg. Het ‘Beleef de zorg'-event vindt plaats op 21 maart van 16:00 tot 20:00 uur in locatie Gollards in Den Burg. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie op werkenbijomring.nl.