Afbeelding
Foto: René Pop

Laatste kaarten voor Texelse musical H@ir


Muziekproducties TXL heeft voor de drie voorstellingen van de rockopera H@ir in Evenementenhal Texel dit weekend honderdvijftig extra kaarten vrijgegeven. 

De première op vrijdagavond en de show van zaterdagavond waren reeds uitverkocht; voor de voorstelling van zondagmiddag waren nog veertig kaarten beschikbaar. Voor elke opvoering komen hier dus nu vijftig stoelen bij. De kaarten zijn voor €22,23 te bestellen via muziekproductiestxl.nl. 

De Texelse musicalproductie H@ir gaat over de maatschappij in het tijdperk van digitalisering. "Drieënvijftig jaar na de eerste Nederlandse opvoering en vijf jaar na onze succesvolle Texelse productie van Jesus Christ Superstar. De thematiek en muziek van Hair zijn universeel en tijdloos – de context is anders", meldt de organisatie op de website. "Net als toen, maken groepen mensen zich zorgen en voelen ze zich te weinig gehoord. Meegesleurd in een ontwikkeling waar ze geen controle over hebben. Toen was het de Vietnamoorlog, in deze tijd spelen andere zaken."