Rosanne Nienkemper (links) en Sarah Zevenbergen bij de deur van het Polderhuis.
Rosanne Nienkemper (links) en Sarah Zevenbergen bij de deur van het Polderhuis. Foto: Eva Groot

Nieuwe gezichten: Rosanne Nienkemper en Sarah Zevenbergen

Het team van Langeveld & De Rooij (LenR), uitgever van onder andere de Texelse Courant, is sinds 1 maart twee collega's rijker. Sarah Zevenbergen (31) uit Den Burg versterkt het design-team; Rosanne Nienkemper (35) uit Den Helder is een nieuwe aanwinst voor de verkoopafdeling.

Sarah zal zich op het kantoor in het Polderhuis gaan bezighouden met de opmaak van advertenties in de gedrukte krant en online. Op den duur zal zij zich ook ontfermen over andere ontwerpklussen. Sarah studeerde aan de kunstacademie in Rotterdam, richting illustratie, en werkte tot voor kort bij Scapino in Den Burg. 


"Via mijn oud-klasgenoot Elisabeth Waverijn (redactie Texel dit Weekend, red.) werd ik geïntroduceerd bij Langeveld & De Rooij. Ik heb er zin in om nu - met een leuke groep collega's - werk te gaan doen waarvoor ik heb geleerd." In haar vrije tijd houdt Sarah zich graag bezig met lezen, met name het fantasy-genre, speelt ze regelmatig open world-games en beoefent ze graag yoga.


Rosanne woont, samen met haar dochter van vijf jaar, in Den Helder. Ze gaat graag wandelen met haar hond, leest graag een 'goed boek', is hobbyfotograaf en trekt er 's zomers graag op uit met haar camperbusje. Ze zegde haar salesbaan bij Rodi Media onlangs op voor een nieuwe uitdaging op Texel, waar zij de advertentieverkoop voor de Texelse Courant, de Vakantiekrant, Texel Magazine en de online proposities (waaronder social media en webbanners) van LenR op zich zal nemen. 


De verkoop voor deze uitgaven doet Rosanne samen met collega Steffanie Blokker. Zij is geen vreemde voor Rosanne: "Steffanie en ik zijn al twaalf jaar vriendinnen en hebben eerder samengewerkt bij de Gemeentegids - al hadden we daar verschillende gebieden en titels waar we verantwoordelijk voor waren. En nu werken wij dus wéér samen. Buiten het werk zijn we bovendien goede vriendinnen, dus dat maakt het éxtra leuk. Ik heb er ontzettend veel zin in en kijk er naar uit om de Texelse ondernemers te ontmoeten." 


Rosanne is telefonisch te bereiken via 06-34622994 en via e-mail: rosanne@lenr.nl.