DI 28 FEB

 

19:30 uur: Notaris M. Hoogerheide is gastspreker bij het Alzheimer Café. Aan de orde komen o.a. een (levens)testament en wilsbekwaamheid. Toegang gratis, belangstellenden van harte welkom.


WO 1 MAA

10:00 uur: Natuurcentrum De Marel in Waalenburg is dagelijks open dinsdag t/m zaterdag tot 17:00 uur en iedere zondag van 11:00 tot 17.00 uur. Vele vogelactiviteiten en excursies. Internationale expositie van Hans Post. Koffie met wat lekkers. Toegang gratis.


9:45 uur: Kom naar de bieb met je baby voor een inspirerende ochtend. Monique Dubois komt vertellen over Shantala (Indiaas voor moeder)- massage. Aanmelden via kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten.


10:00 uur: Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur in dorpshuis De Hof in De Koog. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


10:30 uur: Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis De Wielewaal in De Waal. Voor alle vragen over welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


13:00 uur: Sportstichting Texel houdt in de TX Sporthal een Mega Fun Gym Festijn voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8 en aansluitend vanaf 15:30 uur voor de oudere jeugd er een 'Jump Around'.


15:00 uur: In de bibliotheek wordt voorgelezen aan peuters en kleuters. Toegang gratis, aanmelden niet nodig. Meer info: kopgroepbibliotheken.nl.


DO 2 MAA

9:30 uur: Inloopspreekuur Texels Welzijn in dorpshuis De Bijenkorf in Oosterend. 


10:00 uur: Dorcas Kringloopwinkel Texel is een gezellige, ruim opgezette kringloopwinkel met kleding, meubels, boeken, verlichting, speelgoed, serviesgoed, klokken, enz. Locatie: Maricoweg, t/o Jysk.


10:00 uur: Vrijwilligers van Stichting Hulp Oost-Europa Texel houden elke dinsdag en donderdag tussen 10:00-16:30 uur een snuffelmarkt in de loods op Maricoweg 5 in Den Burg. Opbrengst is voor transportkosten. Tevens inbreng van kleding.


10:00 uur: IVN jeugdlezing Duik mee naar de diepzee voor kinderen vanaf 8 jaar. Furu Mienis van het NIOZ vertelt in de bieb over de diepzee. Gratis, aanmelden via een e-mail naar texelsenatuurstruners@gmail.com.


10:00 uur: De Deel is een ontmoetingsplek voor mensen met Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH) of vermoeden daarvan. Gratis/vrij toegankelijk, zonder diagnose of indicatie. Locatie: Kotexgebouw Abbewaal.


13:30 uur: Klaverjassen in De Buureton tot 17:00 uur. Er wordt gespeeld met een 'losse maat'. Alle leeftijden zijn welkom, inschr. vóór 13:20 uur. Kosten: €2,-.


VR 3 MAA

10:30 uur: Voorlezen is leuk voor alle leeftijden! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er in de bieb voorgelezen aan volwassenen onder het genot van een kopje koffie. Toegang gratis. Aanmelden niet nodig.


20:00 uur: Tijdens het klaverjasseizoen van 'De Doormars' zijn klaverjassers welkom in dorpshuis 't Skiltje in Oudeschild. Meer info: Martin Visser, tel. (0222) 313724.