Afbeelding
Foto: Sunny Side Up

Sunny Side Up

DEN HOORN - Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juli is het dansen geblazen en lekker relaxen bij ‘Strandpaviljoen Twaalf’ tijdens de derde editie van Sunny Side Up . 

De organisatie omschrijft het Sunny Side Up-festival als Costa del Texel, oftewel een vrolijk en zomers festival op een prachtige locatie op het strand. Sunny Side Up begint vrijdag om 15:00 uur en de line-up is indrukwekkend te noemen. De Rotterdamse Philou Louzolo bijvoorbeeld staat later dit jaar ook op Lowlands-festival. Volgens online muziekplatform '3 voor 12' bouwt Philou Louzolo bruggen tussen de afro- en techno-scene. Ook Kay Slice laat van zich horen tijdens Sunny Side Up. Deze zanger en rapper met Ghanese roots timmert aan de weg met zijn blend van soulvolle hiphop en afrobeat. Denk daarbij aan Anderson .Paak meets Fela Kuti. Net als de vorige editie is Convoi Exceptional wederom van de partij en dat is goed nieuws want met hun opzwepende trommels en toeters maken ze er geheid een groot feest van. 

Verder staan op het sfeervolle strandfestival klinkende namen als Arp Frique, Kuenta, Boka de Banjul en Los Paja Brava. Het idee achter het festival is dat alle muziek die tijdens het festival klinkt dansbaar moet zijn. Move your feet! Tijjdens Sunny Side up is dansen, zee en strand samengesmolten tot een geweldige ambiance. Naast alle zomerse muziek is er ook een vrolijk randprogramma. Zo is er een fotoboot-strandhuis, een telefooncel waarmee je naar de andere kant van het festival kan bellen, massage en veel meer. Grappige en leuke toevoegingen voor net dat beetje extra.” Ga naar www.sunnysideupfestival.nl voor meer informatie en tickets. (Foto: Sunny Side Up)