Flair in Question

De band FLAIR, met in de gelederen oud-Texelaar Kees Klaassen, treedt dinsdagavond 13 december op in Question Plaza tijdens het naklazen.

De band trad voorheen altijd op in De Zwaan, maar dat gaat dit jaar niet meer. Hotel De Lindeboom wilde de traditie echter niet verloren laten gaan, waardoor het dit jaar de Question aan de Kantoorstraat in Den Burg wordt. De zaal gaat dinsdagavond open om 19:00 uur en kort daarna begint FLAIR met optreden. Dat gaat door tot in de kleine uurtjes. 


De band, die al 41 jaar bestaat, kent onder meer hits als Middernacht, A-SI en Bomba. FLAIR heeft door de jaren heen in binnen- en buitenland opgetreden. De band van Kees Klaassen staat bekend om een zeer groot repertoire dat varieert van de huidige hits tot het beste van toen. "Daarnaast wordt steevast de kwaliteit en energie van de band geroemd."


Zondagavond 11 december is het voorklazen in de Question vanaf 19:00 uur met DJ's Hans en Paul. De kinderdisco die daar op maandag 12 december van 17:00 tot 20:00 uur wordt gehouden, wordt verzorgd door DJ Giovanni. Vanaf 21:00 uur is het feest met de Party Brothers. De toegang is - met uitzondering van de kinderdisco - vanaf 18 jaar.