Collage van de vorige Kerst Boerderijentocht.
Collage van de vorige Kerst Boerderijentocht.

Kerst boerderijentocht

Agrarische Jongeren Texel houdt op zondagmiddag 18 december een boerderijentocht in het teken van de kerst. Op elke boerderij is iets te beleven, te proeven of krijg je iets mee naar huis. De start is om 14:00 uur.

"De Texelse boeren produceren hoogwaardige producten en willen Texelaars daar deze middag van laten meegenieten", meldt de organisatie. Net als voorgaand jaar is het een "drive trough"-rondrit langs boerderijen.

Bij elke boerderij wordt een inkijkje gegeven worden over hoe de producten worden geproduceerd. Daarnaast zijn er op elke boerderij een of meerdere letters te vinden waar de deelnemers een woord mee kunnen maken. Degenen die van alle letters het juiste woord of zin weten te maken, maken kans op een leuke prijs.

Er is een maximum gesteld aan het aantal deelnemende auto's. Opgave is mogelijk vanaf vrijdag 9 december en de inschrijving sluit op vrijdag 16 december. Wacht niet te lang, want vol=vol. Deelname kost €15,- per auto. Aanmelding per e-mail naar Boerderijtour2022@hotmail.com, na aanmelding volgt per mail nadere informatie.