Texel'94 loopt in Egmond tegen eerste verlies van het seizoen aan

Texel'94 is zondag uit in Egmond aan Zee tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen.

Het werd 3-2 voor Egmondia en daarmee kwam een einde aan de zegereeks van acht wedstrijden waarin Texel ongeslagen bleef. De ploeg uit Egmond wist Texel in de eerste helft meermalen tot duels te verleiden waar Egmondia beter in was, waardoor het met de rust 2-1 stond in het voordeel van Egmondia.

Na de rust wist Texel meer het eigen spel te spelen en werd het 2-2. Daarna ging Texel toch weer teveel mee in het spel van Egmondia en dat leidde een kwartier voor tijd tot de derde treffer van de thuisploeg. Het lukte Texel vervolgens in het laatste deel van de wedstrijd niet meer om de stand gelijk te trekken.

De Texelse doelpunten werden gemaakt door Danilo Griffioen en Corné van Heerwaarden. Texel'94 staat nog steeds stevig bovenaan in de vierde klasse, maar ziet Succes en De Koog (die beiden wonnen) wel een paar punten dichterbij komen. Komende zondag is de derby tussen Texel en De Koog op de velden van Texel'94.