SV de Koog wint van Vesdo

Een sterke eerste helft tegen Vesdo was voldoende voor de overwinning. Op een moeilijk bespeelbaar veld werd het zondag in Schagerbrug 1-3 in het voordeel van SV De Koog.  De Koog had vanaf minuut 1 het betere van het spel. Via enkele corners werd het ook gevaarlijk voor het doel van Vesdo. Voor rust wist SV De Koog twee keer een doelpunt te maken. De eerste was van Alex Daalder. Na een interceptie achterin counterde De Koog in enkele seconden naar het doel van Vesdo. Daalder kwam op volle snelheid de keeper van Vesdo tegen, omspeelde deze en tekende met links vanuit een moeilijke hoek voor de 0-1. De 0-2 kwam voort uit een aanval over meerdere schijven. Een slim overstapje van Daalder gaf Daan Eelman een niet te missen kans. Na minuut 60 werd Vesdo sterker. De Koog liet zich terugdringen op eigen helft. Uit een counter scoorde Daalder nog wel de bevrijdende 0-3. Vrij snel daarna tekende Vesdo voor de 1-3.