Aanmelden Kerstbokaal

In Manege Akenburg nabij Den Burg wordt vrijdag 23 en zaterdag 24 december gestreden om de felbegeerde kerstbokaal. Er wordt een dressuurproef, springparcours/menvaardigheid gehouden en een spel verreden en de beste allround combinatie/aanspanning gaat met de bokaal naar huis. Er zijn ook punten te verdienen voor een mooie uitdossing.

Met de kerstbokaal wordt volgens Akenburg geld opgehaald voor de club. "Ga langs de deuren, vraag je ouders, opa en oma om te sponsoren en wie weet win je wel een deken met de naam van jouw paard/pony. De deken gaat naar degene die het meeste sponsorgeld ophaalt." Er worden drie prijzen verloot. "Voor iedere opgehaalde €5,- gaat er een lootje met je naam in de pot. Iedereen mag meedoen, ook niet-leden en ruiters en menners van ieder niveau."

Voor jonge ruiters is er bixie waar vanaf 4 jaar aan meegedaan mag worden. Het is ook mogelijk om één of twee onderdelen te rijden.Zaterdag 17 december vindt er een oefenparcours en een oefenvaardigheid plaats. Deelname bedraagt €5,- per rondje. Verder mag er op zondag 18 december vrij gereden worden in de binnenbak. Aanmelden via kerstbokaal@gmail.com, het startgeld bedraagt €25,-.