WOE 2 NOV

 

10:00 Boekjes en Brabbels in de bieb. Kom iedere eerste woensdag in de maand gezellig langs in de bieb met je baby voor een inspirerende ochtend met boekjes, voorlezen en liedjes. Aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl/activiteiten


10:00 Texels Welzijn houdt een inloopspreekuur dorpshuis De Hof in De Koog en om 10:30 uur in dorpshuis De Wielewaal in De Waal . Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


13:30 Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis 't Skiltje in Oudeschild. 


15:00 Iedere woensdag om 15.00 uur wordt er in de bibliotheek aan peuters en kleuters voorgelezen. Toegang gratis en aanmelden is niet nodig. Meer info: www.kopgroepbibliotheken.nl


19:30 De werkgroep Ouderkracht houdt voor ouders en opvoeders van 19.30 tot 22.00 uur een informatieve kroegentocht in Den Burg.


DO 2 NOV


9:30 Inloopspreekuur Texels Welzijn Texels Welzijn houdt wekelijks inloopspreekuur in dorpshuis De Bijenkorf in Oosterend. Voor alle vragen op het gebied van welzijn en maatschappelijke ondersteuning.


10:00 Inbreng kleding Hulp Oost-Europa Texel Inbreng kleding iedere maandag en donderdag in de loods aan de achterkant van Maricoweg 5 in Den Burg. Afslag bij TCA tegenover de Sligro. Bij splitsing linksaf en doorrijden tot einde van de weg.


10:00 Snuffelmarkt Hulp Oost-Europa Texel De vrijwilligers van Stichting Hulp Oost-Europa Texel houden elke dinsdag en donderdag tussen 10.00-16.30 uur een snuffelmarkt in de loods op Maricoweg 5 in Den Burg. Opbrengst is voor transportkosten


10:00 Elke donderdag kunnen o.a. mensen met een rollator meelopen met de Gezond Natuur wandelingen. Er wordt om 10 uur gestart bij de achteringang (aan de Jonkerstraat) van de Gollards in Den Burg.


10:00 Elke donderdag is de Deel (in de Kinderboerderij) een ontmoetingsplek voor mensen met Niet-aangeboren Hersenletsel (NAH) of vermoeden daarvan. Gratis/vrij toegankelijk, zonder diagnose of indicatie.


13:30 Klaverjassen Buureton tot 17.00 uur. Er wordt gespeeld met een “losse maat”. De gezelligheid staat voorop. Alle leeftijden zijn welkom. Inschrijven graag voor 13.20u. Kosten € 2


13:45 Elke donderdagmiddag tot eind november is er gelegenheid om 2 partijen Jeu de Boules te spelen tussen 2 uur en 4 uur op de banen bij Molenkoog. De kosten zijn 2 euro per persoon.


15:00 Taalcafé in de bibliotheek Wil je oefenen met Nederlands praten of beter leren lezen en schrijven, dan kun je op donderdagmiddag tussen 15.00 en 16.00 uur langskomen in het Taalcafe in de bibliotheek. De toegang is gratis


VR 4 NOV

10:30 Koffie met een boekje! Voorlezen is leuk voor alle leeftijden! Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er in de bieb voorgelezen aan volwassenen onder het genot van een kopje koffie. Toegang gratis. Aanmelden niet nodig.


ZA 5 NOV

19:30 Kiek achter Diek is de nieuwe editie van 'Echt op sien Tessels' in De Cocksdorp. Nieuwe vertellers, nieuwe verhalen. Twee  Voorstellingen, om 15:00 en om 19.30 uur.